Lily Allen ráunt a pinkre, most fekete

Mivel folyamatosan nyomon követjük egy nem túl nagy nevű, viszont a megjelenését remekül változtatgató sztár – Lily Allen – lépéseit, a mostanit sem hagyhatjuk ki. Az angol énekesnő ismét fekete hajjal jelent meg, ami azt jelenti, hogy kevesebb pink-bilikék kombinációt várhatunk tőle a közeljövőben.

Allen a myspace-oldalán kürtölte szét a hírt, hogy miért hagyta el a rikítóan rózsaszín hajszínt: egyrészt ráunt, másrészt viszont a múlt héten halt meg a nagymamája, akinek nemsokára lesz a temetése Walesben. Az énekesnő azt írja, hogy „tutira megölne, ha pink hajjal jelennék meg a temetésén”, ezért visszafestette a haját sötét színűre.

Sajnos ezúttal elmarad az egész arcot beborító napszemüveg-bugyirózsaszín cipő-babakék körömlakk kombináció, de az énekesnő ellensúlyozni igyekszik ezt a hiányt egy nemrégiben beszerzett keverék kutyával, amelyet kiegészít a melegfelvonulásra is alkalmas színű póráz. Ha jól megnézzük, mégis akad a testén valami rózsaszínes, találja meg a felugró kép segítségével, gyerekjáték.

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek