Nara divatbemutató az autószalonban

Ha kíváncsi arra, hogy a Topmodellből ismert Papp Valentina hogyan olvadt el vörösborral a kezében a zongorista romantikus énekét hallgatva, vagy a gót punknak öltözött Kentaur hogyan próbálta kikerülni az önfényezés csapdáját, olvassa el a beszámolónkat. Lesz benne sok ocelotminta, Lakatos Márk és sok menyasszonyi ruha.

Az ocelotmintás ruhákat kedvelő Makány Márta legutóbb három évvel ezelőtt tartott divatbemutatót, ami egy akkori résztvevő szerint esetlegesen bájosra sikerült. A Megasztárban  Lakatos Márkkal együtt dolgozó divattervező nem a téli szezonra tervezett kollekcióját mutatta be az albertfalvai Pappas autószalonban, hanem a szalonjának darabjait általában. Mivel Makány Márta az esetek többségében esküvői ruhákat készít, a bemutatón is kiemelt szerepet kaptak a menyasszonyi ruhák, de több más, kreatív darab is. A tervezőnő úgy tartja, ő egy szolgáltató egység, így ruhái nem azHa kíváncsi arra, hogy a Topmodellből ismert Papp Valentina hogyan olvadt el vörösborral a kezében a zongorista romantikus énekét hallgatva, vagy a gót punknak öltözött Kentaur hogyan próbálta kikerülni az önfényezés csapdáját, olvassa a beszámolónkat. Az ocelotmintás ruhákat kedvelő Makány Márta legutóbb három évvel ezelőtt tartott divatbemutatót, ami egy akkori résztvevő szerint esetlegesen bájosra sikerült.

A Megasztárban  Lakatos Márkkal együtt dolgozó divattervező nem a téli szezonra tervezett kollekcióját mutatta be az albertfalvai Pappas autószalonban, hanem a szalonjának darabjait általában. Mivel Makány Márta az esetek többségében esküvői ruhákat készít, a bemutatón is kiemelt szerepet kaptak a menyasszonyi ruhák, de több más, kreatív darab is. A tervezőnő úgy tartja, ő egy szolgáltató egység, így ruhái nem az önmegvalósítás eszközei, de úgy sejtettük, egyik-másik extrém darabja mégis az lehet.

A bemutatóról még többet itt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek