SZÜLŐSÉG

Miért nem sikít ez a kislány, miközben tetoválják?

2017. június 1., csütörtök 16:48

A Trowbridgeben működő tetováló apuka elérkezettnek látta az időt arra, hogy ha nem is igazi tűvel, azért a kislányán is elhelyezzen 1-2 mintát. Nem lepődnék meg, ha úgy egy évtized múltán egy-egy valódi minta is felkúszna a hölgyre.

A 3-4 éves kislány meg se moccan élete első tetoválása alatt, sőt, lelkesen mosolyogva figyeli az eseményeket, ami leginkább azzal hozható összefüggésbe, hogy a kislány tetováló apukája tű helyett golyóstollal munkálkodik a lányán. Első látásra azért zavarbaejtőnek is tűnhet a videó, főleg, ha olyan valaki a néző, aki azt a pillanatot tartja a napja fénypontjának, amikor végre felháborodhat valamin. 

Persze lehet, hogy épp így okoz maradandó károkat kislánya lelkivilágában az apuka: „Apu! Ez lejön! Becsaptál!” Nehéz lesz helyreállítani a bizalmat. És különben is, ki tudja mennyire bőrbarát egy olcsó golyóstoll tintája. Azért az is látszik a videón, milyen ritkán fordul elő, hogy valaki egyetlen picurka tetoválással megelégedne, hisz ahogy elkészül az egyébként tökéletesen szabályosnak tűnő csillag, a vigyori kislány máris bejelentkezik egy pillangóért és egy virágért is. Ez bizony pont így zajlik a felnőtteknél is. Kérek is egy időpontot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta