SZÜLŐSÉG

Felnőttként elég fura a másik fenekét szagolgatni

2016. április 12., kedd 19:26

Szinte természetes, hogy ha valaki kisgyerek közelébe kerül, akkor rögtön hangtónust változtat és gügyögve beszél hozzá, azzal szórakoztatja, hogy csikizi, az asztalnál pedig helikopternek vagy vonatnak álcázza a kanálon kínált falatokat.

Ennek a humoros mivoltát (pont azért, mert gyakori) nehéz külső szemmel észrevenni – na, most ebben segít a HuffPost oldalán talált videó. Ugyanaz a csapat készítette akik ezt a videót- amerikai színésznők, akik egyben anyák (írók, rádiósok stb) is. 

Ebben megnézheti, milyen abszurdnak tűnik, ha egy anya egy másik felnőtt fenekét szagolgatja és gatyájába nyúl bele, ha érdekes szagot érez, de azt is, hogy milyen vicces az, amikor egy nő rágni tanítja a másikat. A csikiháborúba már bele sem megyünk. De a legviccesebb az egészben a vége, a kimaradt, szétröhögött jelenetek. Íme a kisfilm:

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2016.04.12 22:17:22shred

  "Ami a felnőttek közti fenékszagolgatást illeti: hát van azért, akinek az ember szívesen. Sőt, még nyalogatja is.
  Elég szánalmas nemi élete lehet a cikkírónak.
  (Gondolom, sötétben, több réteg ruhában, nemhogy csók, de puszi se.)"

  Nem vagyok a posztoló ügyvédje, de ez a megjegyzés nem csak bunkó, hanem értelmetlen is volt. Kisgyerekek-felnőttek a téma, semmilyen szexuális vonatkozása nincs - hacsak te nem jössz izgalomba, ha 2-3 évesek közelében vagy (hogy a te stílusodat használjam).

 • 2016.04.13 11:22:42toportyánféreg

  shred megelőzött, pukkadjon meg :)

 • 2016.04.13 12:09:23Desmond77

  Nálunk gyerekkorban nem ment a seggszagolgatás...

 • 2016.04.13 13:43:05Szakyster

  "Idiótáéknál lehet, hogy ez a természetes.
  Felénk nem."

  Elég baj. A tónusváltás pl bár önkéntelen, de oka van: egyértelműbben intonált, jobban érthető beszédet könnyebben tanul meg a gyerek.

 • 2016.04.14 23:52:43Csipyke

  A felnőttek is be szoktak kakálni, és tisztába kell őket tenni??? Akkkor miért szagolnám a feneküket? Kutya nem vagyok...

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta