SZÜLŐSÉG

Céges óvszert osztogat a dolgozóknak a Google

2016. február 22., hétfő 14:23

A Google többször szerepelt már a legjobb munkahelyek listáján, mert barátságos a munkakörnyezet és munka közben is lehet lazulni. De most kiderült, hogy arra is odafigyelnek, hogy a nagy lazulás ne vezessen nagy könnyelműsködéshez is, ezért céges óvszereket lehet igényelni

A cég egyik dolgozója posztolta, hogy a Google ikonikus színeiben, vagyis kék, piros, zöld és sárga színben beszerezhető béren kívüli juttatásként az óvszer. Az "I'm feeling lucky!" vagyis "Szerencsés vagyok!" jelmondat pedig egy utalás a Google keresőoldalának egyik gombjára, ami a magyarul a "Jó napom van!" feliratot kapta.

Sergey Brin társalapító elmondta, hogy már régóta kapnak céges óvszert az alkalmazottak, sőt a marketing büdzséjük egy részét arra költik, hogy középiskolákba is küldjenek, hogy a biztonságos szex fontosságára hívják fel a figyelmet. 

w1o0QTL0xovyx43688NL9fEso1 500
Fotó: Tumblr

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta