SZÜLŐSÉG

Napi cuki: halat mentett egy kisfiú a budaörsi Tescóból

2015. június 25., csütörtök 15:49

Kedves történetet osztott meg szerdán a Tesco Magyarország a Facebook-oldalán: a multi arról számol be egyik posztjában, hogy örömmel teljesítették egy kisfiú kívánságát, aki (vagy inkább akinek az édesanyja vagy édesapja) azzal kereste meg a Tesco vezetőségét, hogy nemrég kiszúrt a pontyok között egy apró dévérkeszeget és azt szeretné elkérni az áruház akváriumából. Íme Zsombor, aztán pedig az ő megható levele:

A nap hőse, a kishalat mentő Zsombor.
A nap hőse, a kishalat mentő Zsombor.
Fotó: facebook.com/tescoaruhazak

„Kedves Igazgató Bácsi!

Szeretném, ha segítene szeretettel megoldani egy ügyet. Láttunk a budaörsi Tescóban az akváriumban egy 5 cm-es halacskát, amit úgysem tetszenek tudni eladni.

Kértük több vezetőtől, nem merték odaadni. Az volt az indok, hogy valaki meglátja, lefényképezi és kiteszi az internetre...., de erre is van megoldás. Tessék szives lemenni, beletenni egy átláthatatlan fagyis dobozba, vagy tescós zacskóba, és én elmegyek érte, ahova teszik mondani. Megkérdeztem jogász nénit a szomszédban, és azt mondta, igen eladni nem szabad, csak meghalva, de ajándékozni odaadhatja a Tesco nekem élve is.

Ezért szeretném kérni az Igazgató bácsit, hogy ő is egy kis élet, mégha halacska is, és én nagyon fogok vigyázni rá" – állt a levélben, melyre természetesen a Tesco igazgatója sem tudott nemmel felelni, így Zsomboré lehetett a Zsozsó névre keresztelt kishal, az áruház vezetője pedig egy rajzot kapott a kisfiútól cserébe.

Rajzzal hálálta meg az ajándékba kapott halat.
Rajzzal hálálta meg az ajándékba kapott halat.
Fotó: facebook.com/tescoaruhazak

A poszt alá érkezett kommentáradatból kiderült, hogy Zsombor esete korántsem egyedi, a soroksári Tescóban egy kislánnyal is történt hasonló eset pár hónappal ezelőtt. Az anyuka kommentjéből azt is megtudtuk, hogy a halat később egy tóban engedték szabadon. Igazi halszakértők is akadtak a kommentelők között, akik azonnal helyretették a Tesco tévedését, miszerint a szóban forgó hal nem is dévérkeszeg, mint ahogy írták, hanem inkább ezüstkárász. Lehet keszeg vagy kárász, mindegy, mi elolvadtunk a csokornyakkendős kisfiú hőstettétől.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta