SZÜLŐSÉG

Paradicsommal smárolnak a norvégok

2015. május 27., szerda 16:37

A 29 éves Line Jansrud norvég celebnő, és ő vezeti az állami tévécsatornán Newton néven futó oktatási sorozatot. A közelmúltban a serdülőkor volt a téma, Jansrud pedig – eléggé rendhagyó módon – bebizonyította, hogy lehet úgy is beszélni az önkielégítésről, a csókról és a nyak kiszívásáról, hogy ne jöjjünk zavarba: utóbbi kettőhöz például paradicsomot és porszívót használt – olvasható a TheLocal oldalán. Ha kíváncsi arra, miről kéne példát vennie a többi országnak felvilágosítás terén, olvasson tovább!

„Megváltozik a külsőd: nagyobb melled/péniszed lesz, pattanásos és magasabb leszel" – vág bele rögtön a közepébe a videó elején Lansrud. Ezután elmondja, hogy a testük most már képes lesz gyermeknemzésre, aztán jön is a már említett rész, ahol egy paradicsom segítségével mutatja be, hogy miképp is fest a francia csók. „Most beszéljünk arról, amit előbb vagy utóbb mindenki elkezd: ez pedig a maszturbálás. Mind a csikló, mind a fütyi teteje tele van érző idegekkel, ami miatt jól eső érzés megérinteni őket" – teszi hozzá, majd egy gumibábu segítségével meg is mutatja, melyik hol található. Ezután megtudhatjuk, hogyan kell felhelyezni az óvszert és hogy az együttlétekhez feltétlenül szükséges az, hogy a nők vaginája nedves legyen.

A videóban előkerül még Jansrud állapotos hasa is – egyébként februárban tudta meg, hogy babát vár. Emiatt úgy döntött, a gyermekvárás témájával is foglalkozik majd a jövőben a Newton keretén belül. Az északiak egyébként nagyon érzik a felvilágosítást: januárban például a Youtube akadt ki azon, amikor egy pénisz és egy vagina táncolt egy svéd gyerekdalban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta