SZÜLŐSÉG

Ezért jó, hogy apja is van a gyereknek!

2015. május 15., péntek 14:46

Minden gyereknek szüksége van apára, ez nem csupán a megfelelő fejlődés miatt szükséges, de bizony gyakran életet is menthet. A Blazepress.com összeszedett tizenkilenc videót és gifet olyan szituációkkal, amikor nemcsak hogy jó, hogy apa a helyszínen volt, de határozottan szükséges is. Nézze meg a hajtás után, nekünk melyik a két kedvencünk, és ha a többire is kíváncsi, kattintson át a Blazepress-re!

Amikor az apa a periférikus látás előnyeit kombinálja elképesztő gyorsasággal:

kép forrása: gifyoutube.com
kép forrása: gifyoutube.com

Bármi, csak a KOCSI ne sérüljön (persze, gonoszak vagyunk):

Kép forrása: essentialbaby.com.au
Kép forrása: essentialbaby.com.au

  Még több gif itt!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.05.15 18:24:29Alex Raps

  Amikor kimentettem az utcán keresztülfutni készülő 4 éves lányomat a Zsuk alól az ennél sokkal izgalmasabb és látványosabb volt. Sajnos akkoriban még nem volt a mobilokban kamera. :)

 • 2015.05.16 15:03:43BéLóg

  Nyakamban ült a gyerekem. Zebránál, első sorban álltunk. Zöldre váltott a fény, jobbra néztem (ezt azóta sem tudom miért) AZTÁN balra. ...és abban a pillanatban átrohant a (neki!) piroson egy kb. 2,5 méter magas doboz-Renault-furgon az orrom előtt.
  Még hogy nincsenek őrangyalok!!!!!!!!!!!!!!

 • 2015.05.17 12:45:35dreamhotep

  a felső nagyon kemény, de érdemes a gifekre kattintani, a dögnehéz rc autót is hogy lecsapta a kislány arca elől

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta