SZÜLŐSÉG

Akciósan most csak 1890 a jó jövő a gyereknek!

2014. december 7., vasárnap 20:29

Nem túlszínvonalas dolog mások hitrendszerén rugózni, nem is igen tennénk, ha csak arról lenne szó, hogy valaki éppen a Ji Csing (vagy Ji King) alapján éli az életét. A 3 ezer éves kínai Változások könyve sok ember szerint alkalmas arra, hogy útmutatást adjon az életben, filózófiai tartalma elvitathatatlan.

Végül is, ezek alapján nyilván az ellen sincs kifogásunk, hogy bárki a gyereke jövőjével kapcsolatban is használja ezt a művet, bár az eredeti könyvből mára leginkább az instant jóslási szisztéma maradt meg.

Még az se akkora ciki, ha valaki erre felépít egy weboldalt, de mély filozófiai jártasságában addig már nem jut el, hogy a Változások könyvének eredeti neve létezik magyar átiratban, nem I-Ching-ként néven szokta emlegetni, már aki szokta egyáltalán emlegetni.

Az viszont már röhejes, hogy az ókori kínai filozófia öt perc alatt összerakott magyar weboldalán az intant jóslás (ingyenes!!!) egyből üzleti tevékenységgé is válik, mert ha megjósoltuk a gyereket, azonnal meg is rendelhetjük neki a megfelelő bodyt, csak most, akciósan 1890, még kapnak ezer forint engedményt.

"Fontos, hogy kizárólag jó szándékkal tegyél fel kérdéseket! Egy számot és egy hozzá tartozó jelentést fogsz kapni. Egy jelet, amellyel ellátott body-t, viselhet a gyermeked, és így, a szimbólum erejével élete, sorsa könnyebbé válik. Ugye milyen nagyszerű ajándék lehet ez egy születendő kisbabának is?"

Könnyedség, nyugalom, zavartalanság - Mintha már születésekor látszódna rajta: vele semmi gond nem lesz. Rengeteget alszik, nyugodt és kiegyensúlyozott. Sokat várhatunk még tőle!
Könnyedség, nyugalom, zavartalanság - Mintha már születésekor látszódna rajta: vele semmi gond nem lesz. Rengeteget alszik, nyugodt és kiegyensúlyozott. Sokat várhatunk még tőle!

Ugyanitt nyugati- és kínai asztrológia is rendelhető, az ár ugyanannyi. Na de mi ez, menő vagy ciki?

171 szavazat 180 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2014.12.07 20:40:01wmiki

  Szerintem az a ciki, amikor a tudomány nevű szekta drága pénzen árul köhögéscsillapító vegyszert, és aztán nem múlik el az ember köhögése....

  Persze tudjuk jól... a tudomány valójában folyamatos hazugságok sorozata.
  Ezért is ciki, hogy dogmáit szent igazságként állami intézményekben magoltatják, gyermekeinkkel...

 • 2014.12.07 21:22:11Bockó

  Szerintem wmiki menő! Ha beteg, javasasszonyhoz megy, és nem használja a modern tudomány eredményeit, mert következetes és egyáltalán nem hülye!

 • 2014.12.07 21:46:59Lilienfeld

  Jaja, nekem is van ilyen kis doboz, a nappaliban, a tudomány dogmáit szent igazságként magoló családtagjaim néha makognak valami elektromosságról meg jelátvitelről, de én pontosan tudom, hogy kicsi emberkék járkálnak benne, a vak is látja.
  Meg van ez a másik doboz - magyaráznak hálózatról meg bájtokról, de kérdem én, élő ember látott-e már egyetlenegy bájtot??? Na ugye. A képek és a betűk természetesen azért jelennek meg, mert én így AKAROM.
  Már ennyit arról a híres "tudományról", csóóók...!!!

 • 2014.12.07 22:11:53Dr_utcai_arcos

  wmiki for President! Bizonyítsa be amit nem hiszünk, hogy lehet a mostaninál még lejjebb ;)!

 • 2014.12.08 08:37:20nicktolvajmentesítő_kovi1970

  Wmiki egy olyan fidesztroll akit még a saját fajtája is szégyell...

 • 2014.12.08 09:55:00HUN_Sector

  Ez a wmiki a facebookon is aktívan trollkodik emlékeim szerint, főleg az oltásellenes topicokban, pl a szabadon ébredők degenerált társaságában . Egy hippi, aki előbb hal bele egy tüdőgyulladásba, mintsem hogy elfogadja az antibiotikumot. És ugyanennek a veszélynek a gyerekét is kiteszi. De nem akarja hogy a nanorobotok, melyeket a kormány csak azért fejlesztett ki, hogy őt és csakis őt kövesse - belekerüljenek a véráramába. Pedig a gyíkemberek is megmondták már, hogy a chemtrail tele van c vitaminnal... ő mégis retteg a repülőgépektől.

 • 2014.12.08 11:10:58Szelid sunmalac

  Szevasz Miki! Jol oltozz fel kerlek, mert keddtol ejszaka mar minuszok lesznek Tapolcan! Kohogescsillapitonak meg egyel landzsas utifu szirupot, az termeszetes hatoanyagu, semmi tudomanyos nincs benne. Ha gondolod, biztos meg is aldja neked valami pap. Vagy Xenu.

 • 2014.12.08 11:33:58Wandál

  wé-mí-kí itta legnagyobbkirály, legnagyobbkirály, legnagyobbkirály....

  mongyad még miklósom az okossat, még,még,még!!!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta