SZÜLŐSÉG

Életre kelti a gyerekek rémálmait a fotóslány

2014. július 27., vasárnap 12:09

Kisgyerekek győzik le rémálmaikat egy fiatal párizsi fotóslány, képein. Játékkardokkal, műanyag pisztolyokkal és varázspálcákkal felfegyverzett gyerekek szorítják sarokba az ágyuk alól vagy a ruhásszekrényből előmerészkedő mindenféle szőrös-pikkelyes szörnyeket Laure Favel párizsi fotós Terreurs című izgalmas sorozatán.

A 22 éves párizsi fotós és grafikus valódi állatok fotóiból hozott létre talán nem is annyira ijesztő szörnyeket, amelyeket aztán barátai gyermekei győznek le saját hálószobájukban – megküzdve mindannyiunk ősi félelmeivel.

„Azt szerettem volna, ha a gyerekek nem áldozatként jelennek meg a képeken, hanem a szörnyek méltó ellenfeleként. Azt akartam, hogy most a szörnyek féljenek.” – nyilatkozta a fényképész a fotók gyors és látványos sikere kapcsán. Favel feljebb belinkelt saját oldalán amúgy egyelőre nincs túlságosan sok fotó, de azért érdemes körbekattintgatni, mert akad még ott figyelemreméltó sorozat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta