SZÜLŐSÉG

Így élnek majdnem hétköznapi életet a celebanyák

2014. március 9., vasárnap 09:16

Twitter, Instagram, Tumblr, remek eszközök arra, hogy a világ leghíresebb/leghírhedtebb anyukái is bebizonyítsák a rajongóknak, ők is csak ugyanolyan hétköznapi anyukák, mint amilyenek mi vagyunk. Vagyis, hogy a közösségi médiamegjelenésért felelős asszisztensük bebizonyítsa ezt. Iskolába készülődnek, szoptatnak, vásárolnak, vakációzni mennek, ilyesmi. Aztán néha kicsit félremegy a sztori, és a képeken muszáj röhögni. Összeszedtünk hat fotót a hírességek által közzétettek közül, amik, hogy is mondjam csak, hát tényleg pont olyanok, mint ha mi lennénk rajtuk. Majdnem pont olyanok, na.

Ne értsék félre, nem utálkozni meg irigykedni hívjuk önöket, nem fájnak ezek a fotók senkinek, inkább mulatságosak.

1. Hétköznap reggel Beyoncéval

beyonce-blue-ridiculous

Beyonce aTumblr fotóiközött tette fel ezt a képet, ahogyan a kis Blue-ról gondoskodik. Selyemköntösben, és 15 centis tűsarkú papucsban - ahogyan mi valamennyien öltözünk, amikor otthon vagyunk a kölykökkel reggel, és éppen kirázzuk a kisujjunkból, hogy mindenkinek minden cucca meglegyen aznapra.

2. Hillary Duff tömegközlekedik

hillaryduffairplane

Csak azért, mert valaki híres, még el kell jutnia A-ból B-be, nincsen ezzel máshogyan Hilary Duff sem, aki, hogy gyorsabban haladjanak, még a nyakába is veszi a fiát, Luca-t. A magánrepülőn, amivel mi valamennyien utazni szoktunk, amikor nyaralni megyünk. Bár ezen a fotón pont nem annyira látszik, de ha valaki szeretne tényleg elképesztően cuki gyereket nézegetni, érdemes végigpörgetni a sztár Twitter fotóit, mert ez a kölyök annyira cuki, hogy még. Ugyanitt kiderül, Hillarynál épp gardrób-ürítés van, nem tudom, ezt miért közölte, talán a szemfülesek jelentkezhetnek a potyadékra.

3. Giselle Bündchen és a #multitasking

gisele-multitasking

A modell #multitasking taggel tette közzé a képet az Instán. Multitasking - abban mindannyian jók vagyunk, csak amikor egyik kézben a porszívóval, a másikban a gyerekkel próbáljuk szájjal kavargatni a tűzhelyen a tejet, épp nincs ott senki, hogy fotózzon. Pedig pont ilyen szép képek születnének abból is.

4. Pink gyorsan megeteti a gyereket

pink-breastfeeding-instagram

Szoptatni kell, szoptatni mindenki tud, a szoptatás demokratikus, mi is így csináljuk. Na jó, esetleg nem ilyen menő neglizsében, tökéletes sminkkel és frizkóval mint Pink, hanem mackógatyában, a kinyúlt poló alatt tejfoltos szoptatós melltartóban, de ezeket, a csak a mi ignoranciánkból adódó apró különbségeket leszámítva egyébként tényleg pont így.

5. Kim Kardashian felöltözteti a gyereket

kimkardashianoscardelarenta

Kim Kardashian életében, a Twitter-frissítései alapján legalábbis, komoly szerepet tölt be a kis Észak Nyugat öltöztetése. Mindannyian tudjuk, milyen nehéz a gyerekeknek jó ruhákat venni, de ő erről a küzdelemről egy egész fotósorozatot is posztolt, amiben elpanaszolta, hogy alig talál valamit, mert minden túl egyszerű, vagy éppen túl csicsás. De hát erre vannak a barátok, arról is rendszeresen beszámol, amikor Oscar de la Renta vagy éppen Roberto Cavalli lepi meg a csöppséget (érdemes megnézni a szettet!) egy-egy pont jó, se nem csicsás, se nem uncsi darabbal. Pont, mint amikor mi kapjuk meg a kinőtt babaruhákat a barátnőktől.

6. Miranda Kerr játszótérre jár

mirandakerr

Nehéz eldönteni, hogy Miranda Kerr Instagram fotói között vajon azért van a gyerek mindig háttal, hogy védje őt, vagy azért mert nem találja elég szépnek, de a pozitív nap jegyében szavazzuk meg az első megoldást. Akármilyen is a gyerek, Miranda csak egy hétköznapi anyuka, aki kivitte a gyereket a játszóra. Amikor körülnézek a lakótelepi Máltain, ott is minden pont így van. Csak persze nálunk sokkal menőbbek a csúszdák.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2014.03.09 09:41:11frontember876

  elég álszent fotók, nem? Úgy próbálnak hétköznapiak lenni, hogy létezésük alapja ennek az ellenkezője.

  Pont, mint ez a cikk. Úgy próbál cinikus lenni a főszereplőivel szemben, mintha nem a létezése alapjai lennének ezek az emberek. Úgy próbálja most a hajukat-ruhájukat-szokásaikat cikizni, mintha nem írna naponta 15 cikket arról, hogy hogyan legyen nekünk is Beyoncé frizuránk, vagy Gisele Bündchen seggünk, mert anélkül bizonyosan nem érünk szart sem.

  Bájos, de tényleg. :)

 • 2014.03.09 09:59:03opati666

  @frontember876: +1 :)

 • 2014.03.09 12:01:16pünkösdirozs

  @frontember876: remekül összefoglaltad:)

 • 2014.03.09 14:19:48little troll

  :D

 • 2014.03.09 15:10:41micsoda?

  Nagyon jó a képekhez fűzött szöveg. Pont ilyen mosolyogni valóra volt szükségem:)

 • 2014.03.09 15:50:42A sportág nagy és színes egyénisége

  @frontember876: +1

  egyébként Miranda Kerrnagyon kilóg ebből az amúgy hiteltelen és szenzációhajhász cikkből. Mi baj van a játszótérrel, vele, a gyerekével? Pink, Gisele akárki az oké, Beyoncéról ne is beszéljek, de az utolsó képpel mi a baj?

 • 2014.03.09 22:01:09ne vada

  Mindjárt jönnek a modern anyák, hogy Miranda Kerr képe is beállított, mert nincs nála hajókoffer a játszóterezésnél feeeltétlenül szükséges cuccoknak. Úgymint babakeksz (mivaaan?), gyümölcs (minek?), üdítő (a víz már nem is jó?), antibakteriális kéztörlő (a víz ehelyett is megtenné) meg még a jó ég tudja, micsoda... :)

 • 2014.03.09 23:39:17pepito1

  Mi ebben a mulatságos. Meg ki a szart érdekel ez? Egyáltalán kik ezek a senkik?

 • 2014.03.10 07:55:54belekotty

  celebekről érdektelen bulvár cikk

 • 2014.03.10 10:20:57kisvirag78

  Nagy ügy. Magyar anyák tucatjai, akik nem világhírességek, nem celebek, de itthon pl. művészként vagy a képernyőn keresik a kenyérre valót, és visszamennek dolgozni, hasonló szituációkban szoptatnak, és nincs ezzel semmi baj, legfeljebb nem twittelik ki (vagy senkit nem érdekel), hogy két felvonás között fellépő ruhában látják el a babát, és közben esetleg mások megigazítják a sminkjüket. Én is vittem csecsemőt turnéra, mindketten túléltük, sőt, a férjem vittem babysitternek. Mókás, amikor egy egész társulat/stáb babázik a szünetekben. Aki olyan szerencsés, hogy csak a babára koncentrálhat, és az anyaság csak a homokozó, a hinta és a pelenkázó háromszögét jelenti, az nyilván nem érti, aki azonban kicsi baba mellett ilyesmit dolgozik, az pontosan tudja, hogy hol kezelje ezt a kérdést. Nem az első képről beszélek, de én ismerek olyat, aki nem ismert, mégis teljes sminkben, csinimini rucikban flangál reggelenként, mert úgy érzi jól magát.

 • 2014.03.10 15:12:17Blessa

  Na ez a cikk aztán tényleg nem ér semmit!
  Ezeknek a celebeknek más az életük, életvitelük, mint pl nekem, de mégsem borít ki az hogy magassarkúban pózol a gyerekkel Beyonce. Sőt nem is érdekel. :D
  Vagy most mit akart elérni ezzel a cikkela kedves szerző, mert nem értem... :)

 • 2014.03.12 22:10:02csib

  Kisvirag,
  Szerintem ez nem szerencse, hanem elhatarozas kerdese. Minek szul gyereket az, aki meg az elso nehany honapban sem tud kizarolag ra figyelni?! Nem harom ev gyesrol beszelek, hanem 3-6 honaprol, amig szopik. Azt az idot ra kell aldozni, aki erre nem hajlando, az egyszeruen onzo es pr-nak hasznalja a gyereket. Nem tudom elkepzelni, hogy akarmilyen showbizniszbol 3 nyomorult honapot ne lehessen kihagyni.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta