SZÜLŐSÉG

Kismamák a vaku és a szélgép előtt

2011. április 14., csütörtök 08:00

Izgalmas napon van túl tíz kismama: a b.boom nyereményjátékának döntőjébe jutva ők azok, akik profi fotós előtt pózolhattak gömbölyödő hasukkal. Bemutatjuk, hogyan zajlott a fotózás.

Kedden kora reggeltől nagy volt a sürgés-forgás a fotóstúdióban: mindenki izgatottan várta a döntőbe jutott kismamákat, és találgatta, vajon hogyan sikerül majd ez a nap. Igazándiból senki nem tudta, mire lehet majd a nap folyamán számítani – de a tíz kismama többnyire olyan profimód pózolt és mosolygott, mintha mindannyian világéletükben modellkedtek volna.

MG 5906

Mint egy nagy magazin divatfotózásán: izgatott modellek, profi sminkes, kattogó fényképezőgép, egy videóstáb és egy szélgép tette tökéletessé a körítést. A leginkább persze a fotózott kismamák izgultak, szerencsére a profi stáb könnyedén oldotta a feszültséget, olyannyira, hogy távozáskor minden kismama mosolygott.

MG 5734

Nem is csoda: Ádám Judit fotósnak sikerült olyan hangulatot teremtenie a stúdióban, amitől a kismamák elengedték magukat és olyan természetesség áradt belőlük, amelyre mindenki vágyik minden fotózás során.

MG 5874

A fotók hamarosan felkerülnek a b.boom Facebook oldalára és ekkor indulhat a szavazás: a legtöbb szavazatot begyűjtő kismama megnyerheti a verseny valamelyik értékes nyereményét.

MG 5750

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta