SZÜLŐSÉG

Programajánló: Darth Vader és Einstein a LEGO Fesztiválon

2010. március 17., szerda 12:24

Március 12. és 28. között színes építőkockák lepik el a Duna Plaza területét. Az ingyenesen látogatható LEGO Fesztiválon beutatják Darth Vader és R2-D2 dán építőkockákból összerakott, életnagyságú szobrát, továbbá egy mozgószemű, 2,4 méteres Einstein figurát is láthatnak a gyerekek.Amellett, hogy a kiállítás roppant látványos, ismét megbizonyosodhatunk róla, hogy LEGÓ-ból szinte bármit meg lehet építeni.

Emellett még soha nem látott LEGO-különlegességek, interaktív vitrinekben elhelyezett kalózok és vikingek várják a látogatókat, illetve egy Vikingfalut és a Lánchíd installációját is felépítik az apró elemekből. Ebben a két hétben az egész bevásárlóközpontot LEGO City életképek, LEGO-képregények és egyedi, korábban kiállításon be nem mutatott Technic alkotások és gyűjtőktől beszerzett gyári készletek díszítik.

A LEGO-Élményközpontban hétköznap 16 és 19, hétvégén pedig 10 és 18 óra között különböző programokkal várják a családokat. A távirányítós autók megszállottjai tesztelhetik a LEGO Racers járgányokat, a kreatívabbak pedig a játékasztalokon elhelyezett színes kockákból bármit felépíthetnek, amihez kedvet éreznek. A Malug (Magyar LEGO Users Group) lelkes tagjai egy 30 négyzetméteres terepasztalt építenek, melyen bárki vezérelheti a vonatokat, a legkisebbek pedig a Duplo elemeit illeszthetik egymásra.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.03.17 16:25:15varázsceruza

  ennyire még sosem volt reklám a programajánló...

 • 2010.03.17 20:52:35Hogolyo

  na ja, de a rendezvény ingyenes, akkor hol itt a reklám? az nem a fizetős cuccoknál van?

 • 2010.03.17 22:18:28Border

  Mi már megnéztük a kiállítást. Nagyjából ugyanaz, ami az Europarkban is volt 1-2 éve.
  A bemutató szét van szórva az emeleteken és a különböző folyósokon, így eléggé résen kell lenni és állandóan figyelni, hogy merre is kell továbbmenni, hogy mindent lássál.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta