SZÜLŐSÉG

Megcsaltál? Beledöglesz!

2009. január 30., péntek 10:00

Sajnálattal kell tapasztalnom, hogy a párkapcsolati hűség sok hímvesszővel bíró társunknak nem erőssége. (a nőknek sem sok esetben, de ők védtelenebbek, továbbá részrehajló vagyok, ami nem igazságos, de hát mi igazságos ebben az életben?)

Még sajnálatosabb esetként néha olyankor történik meg az ilyesmi, amikor egy nő a legkiszolgáltatottabb: épp egy kiskorú gyerekkel tölti boldog mindennapjait, akár hason innen vagy túl. Ez vendettát kíván, vannak nem bocsátható bűnök, és ugye ez is egy ilyen.Ennek kapcsán minap egzaltált barátnőm hívott telefonon, és ahogy a sok elzokogott 'büdösgeci'-'arohadtkurva'-'dögöljönmeg'-'száradjonleapöcse'-'igazinyomoroncvagyoksoselesznormálispasim' közül kihámoztam, itten megcsalás vala. Íziben javasoltam neki pár praktikus megoldást, hogy a farka után fejelő hűtlen a közeljövőben se felejtse el a régi kedvest. Gyakorlatban kipróbált, bevált házi praktikáim jönnek, fogadjátok szeretettel:

1. Hűtőrács

Azt hiszem ez a legrohadtabb, ami történhet valakivel könnyed bosszú kategóriában. Kivitelezése rém egyszerű: az entitás tulajdonában lévő hűtőszekrényből a hűtőrácsokat egy laza és légies mozdulattal kiemeljük, majd a lakástól 1 km-es körön kívül egyszerűen kidobjuk egy szemetesbe, utána már csak az van, hogy aznap este röhögéstől csukladozó barátnőinknek szemléltessük, hogy a 200 literes hűtő pont annyit ér rács nélkül, mintha egy jégakut tennél egy Tesco-s zacskóba. Külön pikantéria: hűtőrácsot önmagában beszerezni pont olyan könnyű, mint Lajka kutyát klónozni.

2. Leveskocka

Olcsó, de rohadt dolog, ha a hűtőrácson nem röhögtek eléggé a barátnőid, ezen az egész krimó fog. Recept: végy egy - vagy igény és hely szerint több - leveskockát, csavarozd le a zuhanyrózsát és tedd bele a zuhanyrózsa fejébe őket. Szerencsétlen áldozat napokon keresztül azon fog gondolkozni, hogy nem kéne ennyit innia (Szarul nézel ki Gézám. Iszol te eleget??), szívnia, melóznia, mert az eléggé paranormális, hogy napok óta azt érzi, hogy húslevesben zuhanyozik?!!!! (ez amúgy titkos kedvencem volt eddig, de hát a tudás mindenkié)

3. Fűszerek

Férfiember ritkán főz önmagának, ergo tuti az utódodnak fog főzni legközelebb, azt a ringyót (szerencsétlent) meg ugye úgysem kell kímélni. Javasolt cserekombinációk: fahéj-feketebors. Szinte biztos, hogy hánynivaló végeredményt szül. Só-szódabikarbóna. Dettó. Liszt-porcukor. Édesszájúaknak talán fel sem tűnik, de mondjuk egy rántásnál tud csúnyákat csinálni a karamell... Pirospaprikába két zacskó Cayenne bors. Hacsak nem indiai az új nő, akkor kizárt, hogy egy falatnál többet tudjon a szájába venni. További variációk szabad asszociáció alapján.

4. Pálpusztai sajt

Igényel némi előkészületet, de megéri a befektetett energiát. Egy pálpusztaira 4 deci vizet számolhatunk, szerintem kettő az ideális (gyilkos) mennyiség, 8 deci vízzel. Turmixoljuk szét csomómentesre, figyelem, forró vízzel gyorsabb és könnyebb. A kutyulmányt (befogott orral) öntsük bele egy szobanövény-permetező flakonba, majd lássunk munkához. Szőnyeg, kanapé, fürdőszobaszőnyeg, ne sajnáljuk, hadd szóljon, bár kevés is gyilkos végeredményt szül. Csúnyán átbaszós, többszöri megcsalós, fájdalmat okozós pasikkal ne legyünk kíméletesek, bátran nyissuk ki a szekrényajtaját is, fújjunk bőven az ingeire, ne felejtsük el a törülközőket és a ruhaszárítón lógó gúnyákat sem. Garantáltan mi leszünk az utolsó gondolata a halálos ágyán is. A trutyi nem pusztán büdös, de legalább úgy ragad, mint a Technokol. (nyilván nem mi fogjuk a továbbiakban otthon Isaura-Jean vasalólány-lakáj kombó szerepét betölteni, így maximum kicsit sajnálkozzunk a két kezünk munkáját szétrombolni, de hát a cél szentesít.)

5. Szaros pelenka

Ha nincs, akkor lízingeljünk, lélektani jelentősége van ugyanis, továbbá könnyű vele dolgozni, praktikus. A szaros pelenka előnyösebb, ha hígabb tartalommal rendelkezik, elvégre nem a saját életünket akarjuk nehezíteni. Szükségeltetik továbbá egy bot, cirka 30 centi hosszú. Esetleg gumikesztyű és egy zsilettpenge. A művelet során a szaros pelenkát vékonnyá hengergetve a bűnös gépjárműjének kipufogócsövébe tömködjük, ha nem megy, akkor a zsilettpengével a fölös részt lenyisszantjuk, majd a maradékot addig gyömöszöljük befele, amíg kívülről már nem látható az ármány. Ez már kiemelten nagy rohadtság, a legtöbb férfi azonnal stroke-ot kap, hogy nem indul a kocsija, aztán elviteti, majd borsos számláért perkál egy vagyont, mert MINDENT átnéznek, mire rájönnek, hogy hol a bibi, és aztán az egész műhely szerencsétlen delikvensünkön fog nyeríteni. Mi is. Természetesen.

6. Pillanatragasztó

Kiválóan kombinálható a kisebb fajsúlyú gonoszságokkal. Gyakorlatilag bárhova nyomhatjuk, ami kulccsal záródik. Ha nagyon be vagyunk rágva, akkor a fürdőszoba tükrére lehet ragasztani a laptopját, később ez is kedves emlékeink közé fog tartozni, nem vitás.

O.U.T.

További tippeket várunk bosszúállás témakörben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.01.30 22:12:34zolnaid

  Magenta, az hogy nő, az mióta kizáró ok????

 • 2009.01.30 22:15:04Magenta

  Ó, igaz! :)

 • 2009.01.30 22:54:00kis patkány

  És ahhoz mit szólna egy félrelépő nő, ha a pasija addig ügyeskedne, amíg az összes antibébi tabiját kicserélné vitaminra, pár hónapig még együtt lennének (szigorúan kefélés nélkül), aztán kibaszná, mint macskát szarni???

  LOL :DDDD

 • 2009.01.30 22:59:25Magenta

  Ahhoz baromi ügyesnek kell lenni, hogy találjon olyan mini vitamint, illetve, hogy a felbontott gyógyszert visszacsomagolja.

 • 2009.01.30 23:05:18glad az egyetlen

  Ez de szánalmas cikk!!!

  Nem csodálom, ha az ilyen mentalitású nöket megtalálja a "balszerencse".

 • 2009.01.30 23:05:43anyamadár

  Kis patkány - nyilván a fenti tippek nagyrésze alkalmazható női félrelépőkre is...

  :)

 • 2009.01.30 23:09:10glad az egyetlen

  Amúgy van annak valami nemi pszichológiája, hogy a cikkbéli ötletek, pasinak nem igen jutna eszébe, fordított helyzetben.  Persze nem mindha nem tudnának gonoszabbak lenni sajnos... :-(

 • 2009.01.30 23:19:57glad az egyetlen

  +1  Mint főzni szerető férfi, (aki ráadásul inyenc), szeretném megjegyezni, hogy a 3 pontban felsorolt fűszerek kombinációja velem nem lenne kiszurás, sőt! :)  Sokan nem gondolnák, de gy kis fahéj szuperul megdobja a marhapörit (és ez nem vicc).

 • 2009.01.30 23:33:03kis patkány

  anyamadár

  Nyilván csak kultúráltság kérdése...

  Nyilván a büntetőjogi felelősségre vonás (szándékos károkozás, garázdaság) elkerülése...  Magenta

  Megoldható! :D

  Nem is gondolnád, milyen könnyen...

 • 2009.01.31 00:10:18kis ember nagy bottal

  Az eddigi hozzászólásokból kiolvasható az igazság. :)

 • 2009.01.31 02:28:50mamma nervosa

  cozumel, én értem, amit mondasz. és ez ok ha neked ok.

  nekem megfordulna a fejemben és aztán nem tudnám megtenni, mert én meg ez a típus vagyok, mit ne mondjak frusztráló...

  és persze nem ezek a játékos viccek jutnának eszembe, hanem igazi sorsrontó ötleteim lennének, mindhiába. :-)

 • 2009.01.31 07:30:38LeVilli

  Gusztustalan ez a cikk, nem hiszem, hogy bárki is ilyen beteges dolgokkal él,ha megtudja, hogy megcsalták.

  A cikkírón kívül persze-aki szánalomraméltó, sivárlelkű agybeteg.  És ráadásul ilyen helyzetben talán nem ez a legelső gondolata senkinek. Azért vannak a bosszúnál nemesebb érzések is.

 • 2009.01.31 07:54:34butaállat

  Könyörgöm és ha ezt egy férfi tenné meg? :)  He he

 • 2009.01.31 10:22:14anyamadár

  Mi lenne ha csak kódokat alkalmaznátok a továbbiakban:

  1 - a posztíró hülye

  2 - a poszt sz*r

  3 - én felette állok mindezen pórias mulatozásoknak, nem is értem miért olvasok Porontyot, biztos véletlenül tévedtem ide,

  4 - én vagyok a fékezetthabzású medvebocs, mert nem értem az iróniát...

 • 2009.01.31 11:17:44hoel

  Kedves Olv Ír ( akárki is legyél ), ez egészen szánalmas, pitiáner és buta- mármint amit leirtál. Pedig olyan szellemes dolgok is elő tudnak itt fordulni. Kár, hogy ez igy sikerült, pedig a téma adta lehetőségek elég tágak.

 • 2009.01.31 11:22:36O.U.T.

  na, summa:  én kiválóan szórakoztam a megjegyzéseken, láttam magam suttyó paraszt, sivárlelkű megcsalt nőnek, aki a kutyának sem kell, gyerekesed gondolkodó, beteges idiótának, de valahogy nem áll össze a kép. biztos sokaknak fáj, de nem ilyen vagyok. én speciel nem lennék elég bátor valaki jellemét ilyen behatóan kielemzni egy pár írott sor alapján, de ez intelligencia kérdése, ezzel is tisztában vagyok, úgyhogy nincs harag:)

  azt gondolom, hogyha az embert megcsalják, akkor igenis nem az az első gondolata, hogy óóóóóó, hogy ki fogok vele szúrni, mostantól aztán igazán boldog leszek, és ez lesz az igazi bosszú... hanem az, hogy dögöljön meg az illető, ha megtette ezt velem. én azt a gondolkodást tartom betegesnek, ha valaki rögtön azt kezdi analizálni, hogy vajon Ő, a megcsalt mit ronthatott el. ha nem megy a kapcsolat, akkor tessék abbahagyni, kilépni belőle, mert nem megy, mert szar, mert nem akarom. akármi miatt. mert elsősorban nem a másik agyát vered át, hanem a SAJÁTODAT.  a dühöt nem megélni, és rögtön egy másik kapcsolatban gondolkodni, hogy abban majd boldogabb leszek, és akkor az mekkora szívás a másiknak, szerintem sokkal természetellenesebb, mint kiakadni. az, hogy teszel-e húsleveskockát a zuhanyrózsába, leengeded-e a kerekét, vírust küldesz a gépére, eladod a neten a máját a mobilszámát csatolván, ez már csak a dühöd manifesztációja. messze nem biztos, hogy bármelyiket megteszed, de nekem ne mondja azt SENKI, hogy egy ótvar megcsalás után eszébe sem jut, hogy a másiknak legalább egy KICSIT szar legyen, hiszen ő is fájdalmat okozott nekem szív nélkül.  arról nem is beszélve, hogy ha új nő regnál, és történetesen jó is az új kapcsolat, akkor a megcsalót minden fogja izgatni, csak az nem, hogy milyen a TE következő párkapcsolatod.  a dühöt igenis meg kell élni. akár fantáziálsz róla, akár teszek valamit azért, hogy ki tud adni. gonoszkodhatsz. elmehetsz naponta futni 10 km-t. rászokhatsz a piára. leszokhatsz a piáról. kibeszélheted. kiüvöltheted. csak könyörgöm, azzal ne álltasson senki, hogy büszkén és dacosan úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, lazán odaintve kisuhanni a legjobb az ajtón....

 • 2009.01.31 11:26:57anyamadár

  O.U.T.

  jajj de nagyon egyetértek :)))  Akkor én is szánalmas vagyok mint te, király.:)

 • 2009.01.31 11:27:27O.U.T.

  hoel,  annyira nagyon értelmes és közhasznú a hozzászólásod. talán, ha lennél kedves tájékoztatni az itt butuló polgári lakosságot, hogy Neked, a kiváló, elismert gondolkozónak, megbecsült adófizető embertásrunknak milyen korszakalkotó, fantáziadús

 • 2009.01.31 11:28:08anyamadár

  Hoel mondom! Kódok:

  1 - a posztíró hülye

  2 - a poszt sz*r

  3 - én felette állok mindezen pórias mulatozásoknak, nem is értem miért olvasok Porontyot, biztos véletlenül tévedtem ide,

  4 - én vagyok a fékezetthabzású medvebocs, mert nem értem az iróniát...

 • 2009.01.31 11:30:03O.U.T.

  lenyűgöző és frappáns ötleted van a témában. epedve várom, hogy megvilágosítsad elmémet. mostantól nem alszom amíg nem válaszolsz, talán levegőt sem veszem.  mintha nem írogatnál ide túl sok posztot, ugye? pedig úgy tanulnék tőleg szellemet és jellmet, mert a megjegyzésedből kiderült, hogy TE aztán egy rém értelmes ember vagy.

  te kritizáló, véleménynélküli idióta. te.

 • 2009.01.31 11:31:24O.U.T.

  na, most adtam okot az anyázásra:) hajrá:)

 • 2009.01.31 11:32:40anyamadár

  O.U.T. te kis mazochista te!

  :)))

 • 2009.01.31 11:35:47baudolinA

  O.U.T.

  irigyled másutt kattintásszámát, miiii? :)))

 • 2009.01.31 11:40:38anyamadár

  "arról nem is beszélve, hogy ha új nő regnál, és történetesen jó is az új kapcsolat, akkor a megcsalót minden fogja izgatni, csak az nem, hogy milyen a TE következő párkapcsolatod"  Sokan írtátok, hogy az elhagyónak később szar volt, hogy boldogok vagytok az új kapcsolatban. De vannak olyan hapsik akik - ahogy O.U.T. írja - sz*rnak bele, hogy szétszabdalták a szívedet, önbizalmadat és egyedül tengődsz jóideig a romjaidon... élvezik az új csajt, az új helyzetet, sőt van olyan típus aki még utólag röhög is rajtad... • 2009.01.31 11:45:53O.U.T.

  baudolinA,  mér', ő hol tart?:) nem is tudtam, hogy háziverseny lett kiírva:))) ha tudom, akkor beleírtam volna még a 'megcsalás után 2 héttel hazudj terhességet és azt, hogy meg akarod tartani, majd két hét idegelés után hajtsd be rajta 40 rugót, és még aznap este idd el a legjobb barátnőddel, mindenkit meghívva egy ingyen rundra'. lehet, hogy megírom a 2.0-át is:)

 • 2009.01.31 11:57:06baudolinA

  Nem emlékszel a szülésterves posztra? Valami 1300 hozzászólás érkezett. Persze nagy kanyarokkal. :)

  Terhességet hazudni: egy barátommal megcsinálta a "barátnője". A fiú őszintén megmondta, hogy szeretné, ha vége lenne. Nem volt senkije, csak éppen látta, hogy ez a kapcsolat neki nem hoz jót. Erre a csaj jött a "terhes vagyok, meg akarom tartani"-szöveggel. Erre a srác: "a te döntésed, én pedig fizetem a gyerektartást, és szeretném gyakran látni a gyerekünket. De veled vége."

  :))

 • 2009.01.31 11:58:29baudolinA

  Nem szívesen lettem volna a csaj bőrében, mikor magyarázkodni kellett... :D

 • 2009.02.01 10:58:52Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és

  baud,  ne félj a záróvizsgától, és ne hagyd, hogy ciceregtessenek miatta. mondd meg a profnak, ha ciceregtet, akkor szólsz egy barátnődnek, aki kb. olyan félelmetes, mint egy grizzlymedve, oszt megyek, és úgy megciceregtetem, hgoy nem áll meg a lábán. :D:D:D:D  egyébként nem tudom, ki mennyire vette észre, hogy a sztenderd patriarchális szövegelés így zajlik megcsalásos-bosszúállásos esetekben:  nő megcsalja a férfit, férfi "szerelemfélt", jól agyonveri, vagy akár "italos állapotban" meg is öli a nőt - társadalom szerint rendben van, nincs semmi probléma, minek csalta meg a mocskos kurvája? büntetés jó esetben kb. max. 5 év.  férfi megcsalja a nőt, nő dühében posztot ír teljesen jogos vágyálmairól, hogyan állna bosszút - társadalom reakciója: out, fújj, hogy lehetsz ilyen? ez annyira gáz, legyél kedves feltartott fejjel, elegánsan hátat fordítani és nem igénytelenkedni mindenféle bosszúval.  kettős mérce? anyone?

 • 2009.02.01 11:48:22baudolinA

  Vérnyúl,

  hát a záróvizsga után nem bánnám, ha megciceregtetnéd. :)

  Egyébként ez a "szerelemféltés" engem mindig kiborít. Ilyen eufemizmusokkal dolgoznak a lapok folyton, miközben gyilkosság történt.

 • 2009.02.01 12:01:21Magenta

  O.U.T., én pl. remekül szórakoztam a poszton, ettől függetlenül (bár mint mondtam, egyszer csaltak meg, akkor is utólag derült ki, annyival, hogy már rohadtul mindegy volt) jelen pillanatban úgy gondolom/érzem, hogy kurvára dühös lennék először, de elgondolkodnék azon is, mit b@sztam el én. Meglehet, hogy semmit.  Viszont aránylag nyugis típusnak tartom magam, nem a bosszúálláson járna az eszem (vagy majd ha megcsalnak, meglátjuk?), viszont ha a lányaimról lenne szó, átmennék "titkos gyilkos mamá"-ba.

 • 2009.02.01 12:05:52baudolinA

  Magenta,

  az agyban lejátszott bosszúval nincs semmi baj, de most azért elképzeltelek, amint fekete ruhában (a háttérben baljós zene) éjnek idején beosonsz a lányod volt pasijának a lakásába, és telefújod pálpusztaival a ruháit, miközben az arcodon megjelenik az a tipikus gonosz vigyor (a '70-es évek filmjeiből), és a háttérzenében hirtelen valaki gonoszul felkacag... :))

 • 2009.02.01 12:13:27Magenta

  baud, hát ezt nem tenném, de valószínűleg úgy leüvölteném a haját, hogy egy életre megjegyezné. :)

 • 2009.02.01 12:20:13baudolinA

  Magenta,

  szerintem a leüvöltés belefér. :)

 • 2009.02.01 15:35:25B-

  ha már "szerelemféltés": nektek az élettárs szóról nem az jut eszetekbe, hogy "rövid szóváltás után több késszúrással megölte élettársát?" :-)) Ez az igazi vadházasság :-)  Egyébként baud, akartam is írni, hogy akkor hencegj a vadházasságoddal meg pályázz a skarlát A-ra, hogy ha majd gyereket is szülsz "leányanyaknt" - mint én :-)))  De ahogy ismerlek, az nem holnap lesz, úgyhogy addig el a kezekkel az A-betűmtől :-)

  Ja és még egy klasszikus: "Rövid szóváltás után megölte süketnéma unokatestvérét"

 • 2009.02.01 15:44:00Magenta

  B-: sajnos de, ez jut az ember eszébe manapság már, pedig ha ízlelgeted kicsit, milyen szép szó.

 • 2009.02.01 15:46:53cozumel

  Anyamadar  2-es kod.  A szekrekedeses humor nem azonos az ironiaval.

 • 2009.02.01 15:48:52cozumel

  OUT  biztos nehez lehet elfogadni, hgoy nem vagyunk egyformak.  Nekem semmi bajom azzal, ha valakinek a megcsalasra az elso reakcioja X, csak az egyem hadd legyen mar Y, ok?

  Nem, ettol nem vagyok sem tokeletes, sem masok felett allo, csak erzelmileg mashogy mukodom.

  Hatha igy atmegy, bar ha tolem jon, akkor valoszinuleg sehogy.

 • 2009.02.01 15:58:54baudolinA

  B-

  fúú, ilyen mélyre is lehet süllyedni? :)

 • 2009.02.01 17:50:11szövetszöcske

  Nekem tetszenek ezek a bosszúálló módszerek, ez a bosszúállás dolog pont ugyanannyira jópofa, emberi és viccesen közhelyes mint a félrelépés maga, ettől színes-szagos a világ. Nem az a veszélyes ha a megcsalt fél hirtelen felindulásból kicsinyes, apró bosszúállásba fog és pálpusztait vásárol hozzá meg hasonlók, hanem ha még évek múlva is komolyan gondolja, hogy ő volt a hófehérke, a másik meg a genyó, ezen kívül más tanulság számára nincs is a dologban. Egyébként egy főleg a viszonylag kiszolgáltatott helyzetben levő kisgyerekes anyukák által látogatott blogban ezt a témát időről-időre felhozni csak hisztériakeltés, a leghalványabb esély sincs úgysem a téma objektív kivesézésére.  Nna, akkor hozzászóltam 2009 első megcsalásos posztjához, hurrá, megyek is és megetetem a kicsit valami tróger pempővel.

 • 2009.02.01 20:07:06andie

  Szöcske, kiváló végszó! :-)

 • 2009.02.01 20:12:46cozumel

  Szocske  a megcsalasos temakorben nagy koztunk az egyetertes tovabbra is :-)))

  A hofeherkes utalas kifejezetten teszett :D

 • 2009.02.01 20:37:50anyamadár

  "hanem ha még évek múlva is komolyan gondolja, hogy ő volt a hófehérke, a másik meg a genyó, ezen kívül más tanulság számára nincs is a dologban"

  Van tanulság mindenkinek, minden Hófehérke megtanulja mik a figyelmeztető jelek és kiket kerüljön a továbbiakban...

 • 2009.02.02 00:58:06O.U.T.

  ööööö, ezt akartam már kérdezni: nehezen hihető, hogy az ember tud olyan dolgokról is írni, ami épp nem aktuális az életében?:)  csaltak már meg, egyszer biztosan, de vélhetően volt az legalább kettő is.  és záróakkordként elmesélem még, hogy igen, tettem lépéseket azért, hogy okozzak néhány bosszús pillanatot a másiknak, de ezek sokkal inkább szóltak arról, hogy egyszer majd röhögve tudjak visszagondolni a dologra, mintsem arról, hogy a másiknak kárt okozzak.

  de azok a dolgok pont nincsenek ezen a listán;) • 2009.02.02 16:15:18peppermint

  :-))) Nekem tetszett, jót vihogtam rajtuk O.U.T.!

 • 2009.02.02 22:49:05QWERT

  Húúú ez nagyon jó volt :)  Kár, hogy még csak most találtam rá!  Bosszút állni ilyen pasikon meg különösen jó dolog! :)

 • 2009.02.03 03:00:52glad az egyetlen

  O.U.T.  "...láttam magam suttyó paraszt, sivárlelkű megcsalt nőnek, aki a kutyának sem kell, gyerekesed gondolkodó, beteges idiótának, de valahogy nem áll össze a kép. biztos sokaknak fáj, de nem ilyen vagyok. én speciel nem lennék elég bátor valaki jellemét ilyen behatóan kielemzni egy pár írott sor alapján, de ez intelligencia kérdése, ezzel is tisztában vagyok, úgyhogy nincs harag:)..."

  "...hoel,...pedig úgy tanulnék tőleg szellemet és jellmet, mert a megjegyzésedből kiderült, hogy TE aztán egy rém értelmes ember vagy.

  te kritizáló, véleménynélküli idióta. te..."

  Na, na!

  Mindőssze pár sor alapján megítéled, Hoelt???

  Olyat nem szabad! Legalább is szerinted...  Amúgy szerény véleményem szerint (mivel máshol volt már téma) ha olyan az a bizonyos "pár sor" igen is jól tükrözheti valaki jellemét, mentalitását.

  Pl ha leírom azt, hogy:

  Utálom az összes büdős "mindenki fantáziájára bizom mit gondol ide ember csoportnak", akkor egy sor alapján azért sokat elárulok magamról.

  Az már egy teljesen más kérdés hogy a néhány sor alapján valaki hibás következtetést von le, mert persze van olyan is, mert az elmélet lényegét ez nem befolyásolja.

 • 2009.02.03 03:07:48glad az egyetlen

  .

 • 2009.02.03 03:25:55glad az egyetlen

  2009.01.31 11:30:03 O.U.T.

  "....te kritizáló, véleménynélküli idióta. te."  Szerintem ez egy vélemény volt a részéről:  2009.01.31 11:17:44 hoel

  "...Kedves Olv Ír ( akárki is legyél ), ez egészen szánalmas, pitiáner és buta- mármint amit leirtál..."

  Pont ezen akadtál ki, szóval nem mondhatod rá, hogy vélemény nélküli lenne. :)

 • 2009.02.03 03:43:37cozumel

  ""...láttam magam suttyó paraszt, sivárlelkű megcsalt nőnek, aki a kutyának sem kell, gyerekesed gondolkodó, beteges idiótának, de valahogy nem áll össze a kép. biztos sokaknak fáj, de nem ilyen vagyok. én speciel nem lennék elég bátor valaki jellemét ilyen behatóan kielemzni egy pár írott sor alapján, de ez intelligencia kérdése, ezzel is tisztában vagyok, úgyhogy nincs harag:)...""

  Az is intelligencia kerdese, hogy nem fikazod le az olvasod, ha nem hugyozza magat ossze a gyonyorusegtol az "alkotasod" olvasasa kozben....

  Ha mar a zintelligenciaval dobalozol ugye.  Egyebkent Nalad kevesbe itt meg senki nem birta, ha kritizaltak, pedig odamondtak az olvasok mindenkinek.  Evvan.

  Te majd megszoksz bennunket, mi meg megszokjuk a komplexusod :-)

 • 2009.02.03 06:53:45Németh Krisztina

  Sztem nagyon jó... Igazi női bosszú a csúnya pasiknak.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta