SZÜLŐSÉG

Köszönik a gyerekek a Poronty-olvasók ajándékait

2008. február 4., hétfő 13:30

Köszönetüket fejezték ki a Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának lakói a Poronty olvasóinak a karácsonyra gyűjtött ajándékokért, melyet még az ünnepek előtt eljuttattunk a szervezetnek.

Klikk!


Az otthon vezetője elmondta: jó volt látni a gyermekek arcán az örömet, amikor megkapták a játékokat a közös ünnepségen.


Az olvasók, a Poronty és a Velvet munkatársai rengeteg hasznos holmit ajánlottak fel: küldtek be bontatlan fejőkészletet, drága játékokat, plüssállatokat, és a Poronty könyvajánlóiban szereplő könyvekből is került a csomagba. A Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának vezetője így számolt be az ünnepről: „Karácsonyi ünnepségünk az idén is a szokásos módon zajlott, a gyerekek szép műsorral készültek a szüleiknek, utána megajándékozták őket az általuk készített ajándékokkal, majd egy közös vacsora tette meghittebbé az ünnepet. Jó volt látni a gyerekek arcán az örömöt, mikor megkapták az összegyűjtött játékokat. Ezek valóban olyan minőségű ajándékok voltak, amit szüleik saját erőből nem tudták volna megvenni nekik, s a gyerekek egészséges fejlődésében sokat jelentenek.”

Köszönjük még egyszer a Poronty olvasóinak is a felajánlott játékokat és babaholmikat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta