SZÜLŐSÉG

A szinglik magányosan szarnak

2008. január 29., kedd 13:30

Vannak olyan szerencsétlen emberek az univerzumban, akik kénytelenek egyedül tölteni azokat a hosszú perceket a vécén. Néha kínjukban elolvasnak egy-egy cikket a kedvenc magazinjukból, vagy az élet nagy kérdésein töprengenek.

Vagyunk viszont mi, akiknek abban a szerencsében van részünk, hogy ezeket a nehéz pillanatokat is megédesíti a kis angyal mosolya és tüsténkedése. Vécépapírt tép nekünk, lehetőleg az egész tekercs letekerésével, ölünkbe mesekönyvet cipel, hogy egyikünk se találjon unatkozni, megpróbálja a fenekünk felfeszítésével megnézni, hogy sikerült-e már produkálnunk.


Amíg nem volt gyerekem, és hallottam sztorikat a közös vécérejárásról, azt gondoltam, hogy ez afféle szülői túlzás. Nehogy má' azt a két percet ne bírja ki. De aztán rá kellett jönnöm, milyen naiv voltam. Ha ordít, akkor sokkal egyszerűbb bevinni. Konkrétan nyugodtabban lehet szarni egy tevékenykedő egy éves társaságában, mint egy ajtó előtt zokogóéban. Ha meg nem ordít, akkor azon aggódsz, hogy vajon épp milyen életveszélyes rosszaság köti le olyan jól, hogy még az adekvát ordítás sem jut eszébe.

Nektek mi a trükkötök?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.30 00:14:26kisbalas

  :))) Köszi a kiváló macskatippeket, a miénk éppen "koleszban" van, amíg kicsi a pulya, de már készülök a nagy visszatérésre...

  (Amúgy meg "a szarral nem lehet szarozni"... :DDD)

 • 2008.01.30 00:15:43"izé"

  Itt a tutti új poszt-téma, Hanna úgyis itt lébecol: "Rányitja a kölyök az ajtót a 69-eező szülőkre" :-))))))))))

 • 2008.01.30 00:18:09"izé"

  Az nem úgy van. Az úgy van, hogy "...minden le van szarva! Még a szar is le van szarva!" Őze Lajos minden idők egyik legjobb magyar filmjében. Aki nem látta, nem ember.

 • 2008.01.30 00:21:49Vierre_

  Az van, hogy ez egy háromszobás panel, ami kicsit át van alakítva így a gyerekeszobának van ajtaja, a nappali és a háló között pedig egy ajtómentes ajtó :DDD nah, szal nincs bent ajtó :DDD így a rányitás nem történhet meg. Kijött, nem hallottuk, csoda???? :DDDD, papus feje mamus alfelénél, majd upsz papus feje egyvonalban a pulya fejével.

  Gyerek alszik, beemelem az ágyba, oldalrafordulás és jó kamasz módjára egy óra elfolytott vinnyogás. :DDD

  Azóta minden parketta reccsenésre megáll az "élet" egy másodpercre, de ált csak a macska vonul ki, nem kiváncsi ránk :DDDD

  Amúgy posztötletnek téleg mókás a téma :D

 • 2008.01.30 00:33:06kisbalas

  :DDD Engem a macska speciel sosem zavart, a kutya is csak azért, mert ő mindenáron szét akart minket választani... Izé, a gyereket én sem vagyok hajlandó a nagy ágyban altatni, eddig nincsen gond, boldogan elvan a saját szobában és ágyban, de ha elindul, lehet, hogy kérek majd tanácsot...

 • 2008.01.30 00:36:05Vierre_

  :)))) eszem ágában sincs itt altatni, fanki kis szobájuk van :D nagy és kaotikus, ahogy kell. De hát kijön néha onnan a drágám. És vagy vissza viszem, ha nem vagyok rest, vagy nem, ha rest vagyok. Az eset amúgy valszeg hajnal háromkor esett meg, mert ha kimozdul akkor kb atájékban , heti egy két alkalommal.

  Mi vagyunk a szerencse fiai hogy pont akkor jutott eszébe , "akkor" éééérted ;)))) muahaha :D

 • 2008.01.30 00:44:07kisbalas

  :DD

  Na, akkor gyorsan be is vésem a téma-javaslatok közé, amíg nem késő, hogy hogyan is lehet elejét venni az átjárkálásnak anélkül, hogy szerencsétlen gyerek lelkébe tipornánk...

 • 2008.01.30 00:45:03"izé"

  Amikor Úúúúúúúúgy voltatok! Értem..  Kisbalas (Te hallod, itt ne becézd magad férfi létedre, én itt azon munkálkodom, hogy elárasszam hím hónaljszaggal ezt a szappanillatú blogot, erre idejössz ezzel a gügyögős nickel! Öregem!!! :-)))))))))))) ) Tőlem????? Tanácsot? Ne tedd! Egyrészt én egy paraszt vagyok, nehommá hozzám tanácsért, másrészt meg a nagyobbik kölyök is még rácsos ágyban alszik, úgyhogy nem vagyunk még veszélyeztetve az éjszakai erkölcsrendészeti hatósági eljárástól, én sem tudom, hogy mi a faszt kell ilyenkor csinálni. Azon kívül, hogy azt mondom az asszonynak: Hubazmeg! :-))))))))))))))))))))))

 • 2008.01.30 00:47:06Vierre_

  Jahm, egy: téleg paraszt :DDDDDD

  kettő: ha kijár, tényleg csak az marad: húúúúúbazmeg és vinnyogás :)))))) meg az elmaradt orgazmus miatti kőfeszkóóóó jeeee :DDDD

 • 2008.01.30 00:54:42"izé"

  "izé" balra el. Jó éjt.

 • 2008.01.30 10:22:39Cobold

  2008.01.29 22:41:00 primadonna  Nem elsősorban az emésztés miatt, sőt, egyátalán nem amiatt, hanem, mint egy előttem szóló kifejtette, így lehet pl. aranyeret nevelni, gyengíteni a gátizmokat, stb, ami hatására az ember ott alul könnyebben kap el fertőzéseket akár ultratiszta helyen is, mintha koszos lepra helyen (akár gugolva, félig állva, körbepapírozva az egész helyet) rendszeresen elengette volna magát ezen problémák elkerülése végett.

 • 2008.01.30 10:24:58Kanarianvogel

  hanna,

  "Nem vétett nekem senki semmit, nem is bántottam őket." Nem az derül ki az írásodból.  "A szerncsétlen vicces: értsd: valójában szerncsések, mert olvashatnak meg bambulhatnak a vécén," Ez nem így jön le.  Ez a téma ezzel a címmel és bevezetővel nagyon szerencsétlen és rossz. És ez nem a "vicces" értelemben szerencsétlen. Hogy egyértelmű legyen.  Azt gondolom, hogy amit itt kitermeltél magadból (nem a kakira gondolok), az színvonaltalan, iszonyú primér és rossz.  KV

 • 2008.01.30 10:50:20cseresznye

  Teljesen egyértelmű az irónia, de ezt nem azért írom, hogy igazságot osszak, hanem, hogy Kanári, ne érezd már megbántva magad, kár lenne.

  Gondolom, valamiért ma érzékenyebb vagy, de hidd el, ilyet normális ember nem ír le komolyan. Én egy ideje olvasom Hannát és biztos vagyok benne.

 • 2008.01.30 11:05:13renege

  tudod KV, akinek nem inge, ne vegye magára. ha nem érzed az ironiát (ami szerintem is egyértelmű), akkor sem muszáj elképzelni, hogy pont RÓLAD (vagy bármely konkrét szingliről) írták azt a pár sort. Ennyi.  Azért az elég borzasztó, hogy már semmiről semmit nem lehet írni, mert mindig lesz egy réteg (de leginkább abból egy pár ember), aki valamiért épp negatívan érintve érzi magát. Ezentúl írjunk csak mindenkire pozitív mondatokat. Csak aztán nehogy megsértődjön épp az, aki nem szerepel az adott mondatban...

 • 2008.01.30 11:32:30hátijennincs!

  Axta mennyi sztorizgatás!!! Nekem még nincs kölköm, aki a fürdővízbe szarjon, de én nem emléxem, h én berontottam volna anyámhoz gyerekkoromban..Phüh, változnak az idők :-D

  Remélem ez teljesen semlehes maradt hheehee :-D

 • 2008.01.30 11:39:26cseresznye

  Hja, a mérleg-kockásfüzet-stopper korszakban még rend volt!

 • 2008.01.30 11:51:34verkaverka

  Nekem nyilvanvalo volt hogy ironikusan ertendo, hogy mashogy??? Meg most mi ertelme fikazni? Ott a post kulon a remek otleteknek, kritikaknak egyebkent. Nekem is vannak postok amiket vegigolvasni se birtam mert annyira nem erdekelt vagy ertelmetlennek tunt, na es? Menjek be mindegyikbe csak azert hogy beirjam hogy ejnye, mar megint nem talaltatok el Ofensege Elso Verkaverka izleset??? Nemar. :)

 • 2008.01.30 12:18:06pityupang

  Egyre gyengébb itt (is) a felhozatal. Miért nem az húz el végre valahonnan "nyugodtan", aki ilyen szir-szar cikkeket felnyom? Szánalmas!

 • 2008.01.30 12:51:21PannaAnya

  Nálunk is van macs, ráadásul elég intelligens, nincs viszont gyerekszoba, úgyhogy a macs meg van tanítva, hogy 1. a kiságy tabu, 2. a járóka tabu. Egyébként szeretik egymást. A gyerek rendszeresen mindent kapargat, a macskát csak simogatja. A macska meg odajár neki dorombolni, amikor velünk van a gyerek, a reggel etetésből is kiveszi a részét - dörgölőzik a gyerek lábához, talpához. És amikor a gyerek alszik a járókában, a macs általában őrzi.

  Nem félek, hogy nagy gond lesz. Majd időben kezeljük. Van egy tuti módszer, a dög, bár 8 kilós, fél a víztől. Még a vízcseppektől is. Elég megkérdeznem tőle, hogy "Akarsz fürödni?" és már mindjárt tudja, ki hány kiló. :) A macskavécé problematikája még nincs megoldva, de a gyerek még nem kotor körbe a lakásba, szóval a probléma még felmerülés előtt van. :D  Mellesleg mi is úgy voltunk vele, mint fentebb valaki írta: a macska családtag, és mint ilyen joga van velünk élni. Hisz minket szeret és mi is szeretjük őt. Annyi volt a megállapodás, hogy ha a gyerek pl. allergiás lesz, vagy egyéb orvosi oda van, hogy nem tud együtt élni vele, akkor helyet keresünk neki. Ennyi.

 • 2008.01.30 12:55:47PannaAnya

  Nagyon OFF, előre is bocsi, de már megint marhára idegesít.

  Szerintem jó nagy surmóság egy normális kommunikációt, beszélgetést szétkommentelni, hogy "de szar ez a cikk", meg "húúú de alacsony színvonal". Az ilyen ember egy társaságban is beszól az ott beszélgetőkenk, hogy "hűű de hülyék vagytok"?

  Méééé kell mindíg, állandóan minden rohadt posztban bejönni és okoskodni? Ha nem tetszik, becsukom, lapozok, oszt kész.  ON:

  Hanna, a gyermeked GYÖNYÖRŰ. Pont.

 • 2008.01.30 12:56:54kisbalas

  Komolyan nem értem, felnőtt emberek miért nem tudják eldönteni, hogy el akarnak-e olvasni valamit, avagy sem... Nem kell sírni, ha nem érdekel valami, vagy úgy érzem derogál elolvasni, akkor nem olvasom el, ez ilyen egyszerű. De csak azért belemenni, hogy legyen végre mit fikázni, szerintem ez a szánalmas...

 • 2008.01.30 13:00:10PannaAnya

  (Hanna, bocsi, az utolsó mondat a másik posztra való asszem, de megzavarodtam... mindegy, mindenképpen gyönyörű. :D )

 • 2008.01.30 14:07:14Cobold

  Énnemértem, mibajotok, nekem Hanna írásai mindig bejönnek, és a humorosnak szánt részek nekem is viccesek.

  Ehh, namind1

 • 2008.01.30 14:13:04Cobold

  Amúgy én úgy szoktam, hogy elolvas cim, elolvas eleje, nem tetszik, nem nyitom meg, tetszik, megnyitom.

  Jobban érdekel a téma, kommentek is jöhetnek. Esetleg írok. (És én is régi motoros vagyok, babó még csak épp beköltözött a pocakba, de hamar elkezdtem porontyozni, mostmeg már 10 hós).

  HA nem tetszik, minek szétoffolni a postot, hogy jéé, ez nem tetszik?

 • 2008.01.30 14:24:33lavazza  Ha vmi nem tetszik, akkor nem kell elolvasni vagy energiát szánni a hozzászóláshoz. Finnyás emberek eleve miért nyitják meg az ilyen című postot? Szerintem kiválóan előrejelezte a cím, hogy miről lesz szó. Nekem amúgy bejött. Kár belelátni olyan problémát, amit nem vet fel a post (szinglilét...)

  Egy kisbabát ócsárolni meg... huh, sztem inkább ez a gusztustalan.  Mindezek után hozzáteszem, hogy számomra elképzelhetetlen az egész, amit leírtál. A WC-zést valahogy csak meg lehet oldani, szerintem, de ezzel együtt megértem, ha valakinek ez a megoldás. Én keresek másikat :)

 • 2008.01.30 15:22:39Cobold

  lavazza, én is azt hittem :) aztán két egyéb alternatíva van még

  1. kiságyba berak, üvölt

  2. kicsukom, ajtó előtt üvölt, még kimenni utána is macera  mostanra minden 2. wc ügyletem egyedül töltöm. ez sztem jó arány ahhoz képest, hogy régen mi volt...

 • 2008.01.30 18:42:37nau

  Hát bocsánat, hogy ezt írom, de szerintem nem normális, hogy egy baba-mama-papa portálon ennyire közönséges a nyelvezet. Az itt dolgozó embereknek tudomásul kellene venni, hogy ezt emberek százezrei olvassák nap, mint nap. Az igaz, hogy a kommunikációs hangzavarban egyre lejjebb kell adni a szintet, hogy az üzenet átjusson, de azért valahol meg kellene állni.

  Ha jól emlékszem a poronty indulásakor volt szó a dajkanyelvről. Hát ez nem az.

  A témához most nem is szólok, most legyen elég ennyi.

 • 2008.01.30 20:28:29manci

  hanna: tetszett a cikk. Velem is jön a lányom többnyire wc-re vagy nyitva van az ajtó, és még csak nem is látok ebben semmi rosszat. Nyilván, ha otthon van apa, akkor erre nincs szükség.  Lea meg gyönyörű kis teremtés!  Bunkó emberek pedig mindenhol akadnak, ne vedd a szívedre!

 • 2008.01.30 20:28:58Mille38

  A cím nekem sem tetszik. Falusi kocsmákban ennél választékosabban fejezik ki magukat a vendégek záróra előtt.  Szombat reggel volt egy műsor, egy neves színész-színigazgató beszélt, de elképedtem, milyen közönségessé váltott a szövege. Talán trágárságot csak egyszer mondott, de nekem nagy csalódás volt egy ilyen művelt(nek feltételezett) embertől.  Oké, nem kell mindenkinek olyan szavakat használni, mint axiológia meg anamnézis, de ÍROTT szövegben azért ANYÁKNAK ugyan tessék már igényesebbnek lenni.  Alternatív címjavaslatok: Csak gyerek nélkül maradhatok magamra? vagy A szinglinek jár öt perc nyugalom, nekünk nem?

  A szingli dolgot amúgy sem támogatom ebben a kontextusban, végtére is párkapcsolatban élők is lehetnek gyermektelenek. Sőt, van egy jó hírem: pár év és el is felejthető, milyen volt társaságban ülni a vécén.

 • 2008.01.30 20:55:47regi

  Mille, micsoda címek... tuti sokan kattintanának rá...:)

 • 2008.01.30 21:14:50wish73

  lavazza, épp ez a gond a címmel. ha vmi nem érdekel, vagy ellenérzéseket vált ki belőled, nem nyitod meg, nem olvasod el a posztot, sem a kommenteket. de ez az ordenáréság a címben van. ha megnyitod a poronty főoldalát, ott üvölt második napja, ha akarod-ha nem. akkor is, ha másik posztért jössz. a szinglizés csak simán béna, lejárt lemez, ráadásul sosem gondoltam volna, h az emésztéshez kapcsolahtó posztot lehet kihozni belőle. de, ha csak erről lenne szó, akkor igazad lenne: nem érdekel, nem tetszik a téma már látatlanban sem, átlépek rajta. de a "szarás" kifejezés engem pl. undorít. pedig nem vagyok prűd, szoktam káromkodni is, de ez nem simán közönséges, mintha a k.váznék, b+elnék. azok csak simán csúnya szavak. ez több. arról nem is beszélve, h én pl. szoktam kajálni netezés közben...

 • 2008.01.30 22:10:15heart-shaped.box

  szerintem tök jó cikk, pedig nekem sincs gyerekem, de el tudom képzelni, hogy mennyi minden felmerül ilyenkor, amire az ember álmában sem gondol gyermektelen életében :)

  az "apajelenlétébenillúziórombolásról" meg csak annyit, hogy a pasim szerint tök szexi, ahogy x-lábakkal, letolt bugyival ülök a wc-n :):):)

 • 2008.01.30 23:13:52Vierre_

  juj ne akadjunk már ki a szaráson :D

  Először is a falusi kocsmákban nem választékosabb senki, képmutatók lehetünk de ettől még szarunk, kefélünk, brunyálunk, büfögünk, fingunk.

  Vagy. kakilunk, szexelünk (vagy szeretkezünk), pisilünk, büfizünk, pukizunk.

  Sőt. Mindezt életünk párja is teszi, sőt baba-mama-papa fórum, a gyerekek is teszik, jobb esetbe a kefélést azért 1x év környékén :DDDD

  Miért kell kiakadni a szaráson? Nincs ebben semmi csúnya, de már bocsi, egy barna büdi salakanyagot, amely inkább undi mint nem had ne kelljen a képmutatás zászlaja alatt virágillatú verseletben asszociálni, miközben az SZARÁS. :DDDD

 • 2008.01.30 23:23:24hímzőkör

  én nem is tudtam, hogy az anyaság azzal jár, hogy kompletten megváltozik a személyiségem, a szókészletem, meg mindenem...  már nem beszélhetsz így, anya vaaaagy...  na ez a gáz, nem a mustár. odadobni az öntudatod, mert anya leszel...

 • 2008.01.30 23:36:55lavazza

  Wish73, a "szar" szótól elmegy az étvágyad? Ne vicceljünk már!Akkor elég sok oldalt nem tudsz megnyitni, ha csak ez az egyszó ilyen hatással van rád. A szingli-dolgot én még mindig nem érzem visszásnak, akárhányszor újraolvasom.

 • 2008.01.31 00:05:10Vierre_

  Ha elmész kakálni és azt mondod szar, az a hozzád tartozó salakanyag. A tiéd. Az a cucc amit nem bír a szervezet megemészteni.

  Ha szarsz valamire, akkor nem érdekel.

  Ha valami szar, akkor az rossz, ha fos, mégrosszabb :DDDD

  Ha valakit lekurvázol, porigdegradálod, mert a kurvákat is megalázod azzal, hogy a szakmájukat jellemsértésnek szánod, és azt akit lekurvázol, sérted azzal, hogy szerinted nem erkölcsös módon pénzt fogad el szexért.

  Nem nyitok arról vitát hogy a kurvulás elitélendő é, a nők főleg ama frusztrációk miatt gyűlölik, miszerint sztereotipia: a lepukkant párkapcsolatban a pasi már nem a mamust gyöntizi, hanem kurvázik. Rohadt pasi, rohadt kurva. A mamus meg jujdeszegény. Sarkítás.

  Ismerek volt kurvát. Diplomás, gyerekes, okos, vicces és baromira nem érdekel mit csinált csinál mert az ő dolga de mindegy. Mondom, nem téma, csak kitértem.

  Ha valami kurva jó, az olyan berögzülés mint ha valami kurva szar. De a szar gáz, mert undi, a kurva meg csak egy csúnya szó.

  Izé. Ööööö, öööö, de szar :DDDDD

 • 2008.01.31 00:49:47kisbalas

  Vierre_ :DDDDD

 • 2008.01.31 01:17:13Hicudzsi

  Vierre, remélem most megelégedetten sóhajtottál fel a monológod végeztével.

  Tudod attól, hogy nem beszél az ember vulgárisan még simán lehet őszinte és nyílt, ráadásul lehet még vicces és értelmes is.

  Van aki szétröhögi magát azon ha az amcsi vígjáték főhőse belefejel a trágyába, majd keserves arcot vágva köpködi ki azt a szájából, de van akinek ez nem jön be és ehelyett inkább azon kacag, hogy John Cleese hogy szerencsétlenkedik fel és alá a szállójában. Itt nem elfojtásról van szó, csak ízlésekről és esetleg kulturális különbözőségekről. • 2008.01.31 01:42:28cozumel

  Hicu  Nalam most lenyegre tapintottal.

  Egyszeruen dobbenten ultem anno az Amerikai pite elso reszenel a moziban. ( a tobbit termeszetesen semmi penzert nem neztem volna meg).

  Nem ment a fejembe, hogy hogyan talalhatjak emberek viccesnek azt a filmet, ahol a humor az ondo elfogyasztasaban csucsosodik ki. • 2008.01.31 02:02:05Hicudzsi

  Cozumel :)) Nekem is valami ilyen Amerikai Pités baromság rémlett fel...

  Annak is van egy célközönsége, ami talán nagyobb halmaz is mint a másik. :)

 • 2008.01.31 10:46:12verkaverka

  Azert azt en abszolut ertem, hogy a szar meg a kurvazasbazmegezes kozott nagyon nagy kulonbseg, hogy a szart egyszeruen csomoan igy hivjak es kesz, nem erzik ugy hogy ok most jo fejek, nem erzik ugy hogy ok most csunyan beszelnenek, ez a neve a dolognak es kesz, a kurvaanyadozas bazmegezes az meg soha nem semleges, soha nem pozitiv, ott igenis direkt olyat mond az ember amirol tudja hogy nem hetkoznapi, nem szep, az a 'rossz' dolog nem az ha valaki olyan szot talal hasznalni ami mas szerint nem illendo. Nekem meg az a furcsa ha kaksirol meg furcsirol beszel valaki, meghozza nem is a gyereknek hanem felnottek egymas kozott, de azt gondolom ahhoz is joga van barki masnak hogy olyanokat mondjon ami nekem nem tetszik es ne kialtsam ki igenytelennek.

  (NEM vilagom a szaros poenkodas, nem a neve okan hanem amugy, de ami a pelenkaban van az sokszor nalunk is szar es kesz)  Hicu amugy nem kovetelozesbol, de sose jottek meg a linkek amiket a gmailre mondtad hogy el fogsz kuldeni, felrement vagy el se indult? :)

 • 2008.01.31 10:51:44Rozina

  Sztem mi porontyként azért nem rontottunk be anyánkhoz, mert életünk ezen időszakát bölcsiben töltöttük.  Nekem komoly gondot jelentett ez a wc-re is utánam mászkálás, amikor a nagyok elkezdtek mászni, totyogni. Mert először a hülye, prűd beidegződések jöttek, hogy nem higiénikus, perverz, én magánügyem stb. És igazi megnyugvást hozott a tudat, hogy ez minden kölök igénye, tehát nem mi vagyunk kirívóan mások. Amíg erről nem hallottam másoktól, mindenféle, a gyermek pszichoszexuális fejlődésének zavarait is felölelő félelmeim voltak.  Ugyan a nagyok már nagyok, de a nyelvezettől függetlenül, én ezt hatalmas nagy adománynak tartom egy ilyen poszttól. Hogy megnyugodhatunk, a gondjaink beleférnek a normálisba. Akár ötleteket is kapunk a megoldásra. (pl. az itteni babakocsis hozzászólások alapján választottam)

 • 2008.01.31 10:54:53Hicudzsi

  Mert visszajöttek. :) Van másik emailed?

  gmail.com? vagy gmail.hu???

  Elküldtem három emailt, mert elsőre elírtam a neved :))) azután meg elküldtem .hu-ra meg .com-rs is dde visszajött.

 • 2008.01.31 10:55:15Hicudzsi

  com-ra is...

  bocs, szar ez a klaviatúra.

 • 2008.01.31 10:56:02Hicudzsi

  Csak, hogy stílusos legyek :)))

 • 2008.01.31 11:02:27verkaverka

  ajaj, ezt nem ertem. .com-os amugy, es kapok ra mast, szoval mukodik. Megnezem hatha azota megjott mar, ma meg nem neztem...

 • 2008.01.31 11:05:34verkaverka

  Megjott azota, csak elobb jartatom a szam minthogy megneznem megegyszer, kosziiiii :)

 • 2008.01.31 11:07:31Hicudzsi

  Ja oké:) Mindegy most elküldtem mégegyszer a com-osra :)))

 • 2008.01.31 15:04:57wish73

  van egy ilyen közhely, h a "szó elszáll, az írás marad". az én számat is elhagyja egy csomó cifraság, mondom, nem vagyok prűd. de nem ugyanaz leírni és nem ugyanaz kimondani. és még egy, ami nálam különbség: ha azt mondom, de szar ez a könyv/film, bmi, nem vizionálok szarkupacot. de, ha a szingli anyák szarásáról van szó, akkor épp az jut eszembe, amit ez a szó jelent. és ilyen formán akár kakálást is írhattak volna, nem a káromkodás a lényeg. hanem, h egy főcímben nevén van nevezve vmi, ami nekem gusztustalan. akkor is, ha én is járok klotyóra. sőt,a gyerekeimet is tisztán tartom. de ott, a wc-n ennek helye van, nem tudok mit tenni, tetsz-nem tetsz. egy cikkben is benne lehet, max. nem olvasom el. engem konkrétan az zavart, h a címben éktelenkedik. de lassan lekerül az első oldalról és mindenki megnyugszik.

 • 2008.02.01 13:51:11Katarina

  Én is egyedül szoktam, bár nem vagyok szingli, két gyerkőc is boldogít otthon. Igaz viszont: a magányos WC-n üldögéléshez legalább egy órával hamarabb fel kell kelnem, mint ahogyan a gyerekeket ébresztem. Ha ez nem jön össze - mondjuk hétvégén -, a WC-ajtó nálunk is törvényszerűen nyitva van.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta