SZÜLŐSÉG

SMS-ben kapnak tanácsot a várandósok

2007. február 9., péntek 08:32

Szerbiában az egyik mobiltelefonos társaság SMS szolgáltatást indított terhes kismamáknak Jön a bébi címmel - adta hírül a Blic című belgrádi napilap.


A programhoz csatlakozó nők naponta kapnak mobilüzenetben orvosi információkat a terhesség valamennyi fázisáról, és 180 SMS-t ingyen juttatnak el nekik. Kérésre személyre szabott, alapvető orvosi tanácsokkal látják el a kismamákat az áldott állapot minden fázisában.

Az elektronikus kismama-programot támogatja a szerb egészségügyi minisztérium, az elnöki hivatal, a Vöröskereszt és több más szervezet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.09 10:13:36Szilvesszter

  Ez nagyon aranyos! A porony indíthatna egy ilyen szolgáltatást. A kattintási reklámbevételekből meg lehetne szponzorálni egy tömeges SMS szolgáltatást valamelyik mobil szolgáltatónál!  Tünde,  szerintem honosítsd! 180 SMS, ha a 3. hónaptól kezded küldeni, kb. napi egy babás üzenet a szülésig! Nagyon jópofa, cserébe a terhes kismamákat naponta emlékeztetheted a poronty létére.

 • 2007.02.09 13:03:21moon

  Hello,  az otlet jo, kerdes, akadna-e ra elofizeto?

 • 2007.02.11 14:45:30Liberté_73

  Magyarországon is van ilyen, csak ingyenes. www.mamakalauz.hu

  Ami még tetszik rajta az az online bejelentkezés (és SMS visszaigazolás+ emlékeztető) 4D ultrahangra.

 • 2007.02.11 18:38:34Liberté_73

  Picit nehéz megtalálni a sok egyéb menü között de idemásolom a linket (egyébként a Babainfo "rovat" (felül baloldalt) SMS tanácsok "menüje" (középen fent). http://www.mamakalauz.hu/sms_index.cfm

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta