SZÜLŐSÉG

SMS-ben kapnak tanácsot a várandósok

2007. február 9., péntek 08:32

Szerbiában az egyik mobiltelefonos társaság SMS szolgáltatást indított terhes kismamáknak Jön a bébi címmel - adta hírül a Blic című belgrádi napilap.


A programhoz csatlakozó nők naponta kapnak mobilüzenetben orvosi információkat a terhesség valamennyi fázisáról, és 180 SMS-t ingyen juttatnak el nekik. Kérésre személyre szabott, alapvető orvosi tanácsokkal látják el a kismamákat az áldott állapot minden fázisában.

Az elektronikus kismama-programot támogatja a szerb egészségügyi minisztérium, az elnöki hivatal, a Vöröskereszt és több más szervezet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.09 10:13:36Szilvesszter

  Ez nagyon aranyos! A porony indíthatna egy ilyen szolgáltatást. A kattintási reklámbevételekből meg lehetne szponzorálni egy tömeges SMS szolgáltatást valamelyik mobil szolgáltatónál!  Tünde,  szerintem honosítsd! 180 SMS, ha a 3. hónaptól kezded küldeni, kb. napi egy babás üzenet a szülésig! Nagyon jópofa, cserébe a terhes kismamákat naponta emlékeztetheted a poronty létére.

 • 2007.02.09 13:03:21moon

  Hello,  az otlet jo, kerdes, akadna-e ra elofizeto?

 • 2007.02.11 14:45:30Liberté_73

  Magyarországon is van ilyen, csak ingyenes. www.mamakalauz.hu

  Ami még tetszik rajta az az online bejelentkezés (és SMS visszaigazolás+ emlékeztető) 4D ultrahangra.

 • 2007.02.11 18:38:34Liberté_73

  Picit nehéz megtalálni a sok egyéb menü között de idemásolom a linket (egyébként a Babainfo "rovat" (felül baloldalt) SMS tanácsok "menüje" (középen fent). http://www.mamakalauz.hu/sms_index.cfm

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta