SZÜLŐSÉG

SMS-ben kapnak tanácsot a várandósok

2007. február 9., péntek 08:32

Szerbiában az egyik mobiltelefonos társaság SMS szolgáltatást indított terhes kismamáknak Jön a bébi címmel - adta hírül a Blic című belgrádi napilap.


A programhoz csatlakozó nők naponta kapnak mobilüzenetben orvosi információkat a terhesség valamennyi fázisáról, és 180 SMS-t ingyen juttatnak el nekik. Kérésre személyre szabott, alapvető orvosi tanácsokkal látják el a kismamákat az áldott állapot minden fázisában.

Az elektronikus kismama-programot támogatja a szerb egészségügyi minisztérium, az elnöki hivatal, a Vöröskereszt és több más szervezet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.02.09 10:13:36Szilvesszter

  Ez nagyon aranyos! A porony indíthatna egy ilyen szolgáltatást. A kattintási reklámbevételekből meg lehetne szponzorálni egy tömeges SMS szolgáltatást valamelyik mobil szolgáltatónál!  Tünde,  szerintem honosítsd! 180 SMS, ha a 3. hónaptól kezded küldeni, kb. napi egy babás üzenet a szülésig! Nagyon jópofa, cserébe a terhes kismamákat naponta emlékeztetheted a poronty létére.

 • 2007.02.09 13:03:21moon

  Hello,  az otlet jo, kerdes, akadna-e ra elofizeto?

 • 2007.02.11 14:45:30Liberté_73

  Magyarországon is van ilyen, csak ingyenes. www.mamakalauz.hu

  Ami még tetszik rajta az az online bejelentkezés (és SMS visszaigazolás+ emlékeztető) 4D ultrahangra.

 • 2007.02.11 18:38:34Liberté_73

  Picit nehéz megtalálni a sok egyéb menü között de idemásolom a linket (egyébként a Babainfo "rovat" (felül baloldalt) SMS tanácsok "menüje" (középen fent). http://www.mamakalauz.hu/sms_index.cfm

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta