SZÜLŐSÉG

Egy lány helyett három fiút szült

2007. január 22., hétfő 09:05

Egy coloradói négygyermekes anyuka szeretett volna még egy kislányt egy szem meglévő leány- és három fiúgyermeke mellé. A dolog nem egészen úgy sült el, ahogy tervezte. A kislány helyett három fiúcskát hozott a gólya.

Amikor Erika elment az első ultrahangvizsgálatra, az orvos azt kérdezte, előfordult-e már a családjában ikerszülés. A nő azt válaszolta, hogy az unokatestvérének ikrei vannak. A négygyerekes szülők megdöbbentek az orvos válaszán, aki elmondta, hogy az ultrahangon három magzatot lát.

A bébik öt héttel a kiírt dátum előtt, január elején születtek meg két kilogramm körüli súllyal, egészségesen. A szülők csak ekkor tudták meg nemüket. Erika három kisfiúnak adott életet.

Annak az esélye, hogy a párhoz hasonlóan valakinek beavatkozások nélkül hármas ikrei foganjanak, egy a nyolcezerhez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

TÖRI MÁSKÉPP Így nevelték a kis Habsburgokat

Már a kicsi születése előtt kiválasztották a nevelőnőt, aki aztán a királyi gyermek mindennapjait felügyelte, gyakorlatilag az anyukájává vált. A saját szülei naponta egyszer, a buzgóbb szülők akár kétszer is meglátogatták a porontyaikat.

STÍLER 6 zseniális koktél forró nyári napokra

A nyár a hűsítő és frissítő italok szezonja. Napközben szürcsölgetheted a kedvenc házi limonádédat, este pedig jöhet a koktél, amit pillanatok alatt elkészíthetsz.

EGY SZAKÁCS Azért mert az életed elb.sztad, a vacsorát nem kéne

Három hónap alatt 8 nap volt, mikor nem részegen aludtam el. Minden egyes nappal egyre mélyebbre kerültem. Megbánás, bűntudat, lelkiismeretfurdalás. Remek hármas, és csak még többet vonz, ha nem képes kezelni őket az ember.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta