SZÜLŐSÉG

Egy lány helyett három fiút szült

2007. január 22., hétfő 09:05

Egy coloradói négygyermekes anyuka szeretett volna még egy kislányt egy szem meglévő leány- és három fiúgyermeke mellé. A dolog nem egészen úgy sült el, ahogy tervezte. A kislány helyett három fiúcskát hozott a gólya.

Amikor Erika elment az első ultrahangvizsgálatra, az orvos azt kérdezte, előfordult-e már a családjában ikerszülés. A nő azt válaszolta, hogy az unokatestvérének ikrei vannak. A négygyerekes szülők megdöbbentek az orvos válaszán, aki elmondta, hogy az ultrahangon három magzatot lát.

A bébik öt héttel a kiírt dátum előtt, január elején születtek meg két kilogramm körüli súllyal, egészségesen. A szülők csak ekkor tudták meg nemüket. Erika három kisfiúnak adott életet.

Annak az esélye, hogy a párhoz hasonlóan valakinek beavatkozások nélkül hármas ikrei foganjanak, egy a nyolcezerhez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta