SZÜLŐSÉG

Titkos viszony a nőgyógyásszal

2007. január 15., hétfő 15:42

Az én docensem hófehérben lobog a Klinika folyosóján: nett kis hószín ing és nadrág a pirospöcsétes köpeny alatt… Sokan várnak rá, ő vizsgál, műt, szül, kutat. Jaj, én jövök, a szemembe néz mélyen, a keze meleg, kedvesen viccel… Erős, hihetetlen szexi férfiangyal. Imádom.


Az apukáknak persze fogalmuk nincs arról, mi történik a nőgyógyászati vizsgálóban a kedves anyukában. Mármint a lelkében. Szerelem virágzik benne, édes, reménytelen, kimondatlan szerelem a nőorvosa iránt. És ez a szerelem átszövi ezt a kilenc hónapot, trallala… Igen, a legszebb bugyimat veszem fel, és minden randevúnk előtt kétszer zuhanyozok – egy szokásos, és indulás előtt egy pánikfürdés -, és duzzadó bálnatestem ellenére nagyon csinos, illatos, vonzó akarok lenni Neki, mert ott bent a vizsgálóban átlépünk egy határt, muszáj nekem is egy álláspont kérem, amellett, hogy szétteszem a lábam, miközben olyan arcot vágunk mindketten, mintha a konvergenciaprogramról társalognánk.

Egyébként is jó tudni Apám, hogy a terhes nők álmaikban hihetetlen társasággal keverednek vad szexbe: fűvel, fával, nővel, újságossal, filmsztárral, a legjobb barátoddal, és persze, és főleg a nőgyógyásszal. (Ja, én egy ízben Bodrogi Gyulával is. Jó volt.)

Elméletem szerint ezen vonzalom azért van orvosunk iránt, mert egyébként nem tudnánk elviselni, hogy egy vadidegen pasi hétről-hétre benyúl, betekint a vaginánkba.

Hatalmas ötletem, hogy ezt a feszültséget úgy kéne egyszer s mindenkorra megoldani, hogy az első vizsgálatnál rutinszerűen ő is megmutatja a külső szaporító szerveit, túl vagyunk rajta, jól van, és akkor innen a szokásos ügymenet. Még nem mertem elővezetni. Ezért hát marad az éteri szerelem iránta, mert kell valahogy viszonyulnom hozzá, és a vizsgálatok jellegét tekintve, ugye ez adódik… No meg a Vészhelyzeten nőttünk fel, az orvosok alapban őrült szexisek, nemde?

Másrészt. Az én orvosom tényleg nagyon jó pasi. A drága docensem szólít, és repülök hozzá… Bevallom, kedves naplóm, nagy az én örömöm, mikor a rá váró nagyhasúak között még én nézek ki a legtűrhetőbben… A mamaújságokban persze mélyen hallgatnak ezekről a csatakos, őrült éjszakákról. A bennük lévő „párom”-at, és „pocaklakó” –t rebegő simatekintetű nők szelíden simogatják a hasukat, szezámmagos túrókrémet turmixolnak maguknak, mert az tele van nemtom’ mivel, pörfikt sminkjükön táncot jár a…, jaj dehogyis vannak mocskos gondolataik a doktor úrról! De csak kérdezz meg egy igazi nőt a gyógyászáról: ellágyul a szava, kis, rejtélyes mosoly a szájszélén, történet, titok van itt, láthatóan.

Ui: Drága Docensem! A szülés óta nagyon hiányzik. Félévente egyszer randizni kevés a viszonyhoz, lássuk be… Ezért itt, kapcsolatunk végén világgá kell írnom, hogy imádom Önt, imádom, imádom! Na, majd ezt is a következő inkarnációban. (Képzelem, hogy unja az ilyen vallomásokat.)

Kökényszemű Katica

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.01.15 16:03:53potyeszka

  Hűha!Hát ilyen is van.Nekem nem volt orvosom,ha mentem a védőnőhöz mindig volt orvos,de engem csak a 36.-k héten vizsgált meg LENT,addig meg csak tapogatta a pocimat.Szüléskor meg a főorvost fogtam ki,de kit érdekelt akkor hogy néz ki?

 • 2007.01.15 17:03:09piroskaesfarkas

  Húúúúú! Én most keresek nőgyógyászt (még nem vagyok babavárós, csak gondolatban, és addigra szeretnék találni olyan valakit, akinél majd szülhetek), de nálam fontos követelmény:
  -min. 50 éves
  - egyáltalán nem jóképű, sőt ronda, ha lehet ilyet mondani
  -nem olyan, aki állandóan viccelődik, miközben vizsgál, ill. folyamatosan társalog a közéleti dolgokról, stb.
  -de nem is olyan, aki meg sem szólal, és azt sem tudod, hogy lemászhatsz -e már az asztalról, vagy sem, és még mindig ott tárogatsz, miközben már régen végzett, csak arra sem képes, hogy szóljon, és ő már elment írogatni az asztalához......:-)
  www.piroskaesfarkas.blog.hu

 • 2007.01.15 17:09:17eszter

  ja de jót röhögtem!

  Olvastam egyszer egy lány történetét, aki valóban nagyon szerelmes lett a nődokijába. Levelezett egy pszihológus levelezett vele, és a pszihi leírta neki, hogy miből fakadnak ezek a "szerelemszerű" érzések.

  A barátnőmnek nő nőgyógyásza van, és ő tök jól megfogalmazta, hogy a szülés alatt átélt élmény, hogy részese volt az életük egy fontos részének, hogy a belé vetett bizalom miatt, ő mindig szeretett volna jóba lenni vele, dehát belátja, hogy nem lehet jóba minden kismamával. Mindensetre ez rámutat, hogy miért érezhette Kökényszemű Katica a szerelmet.

 • 2007.01.15 17:36:26babó

  nekem ez ölég vicces... jól kijövök a dokimmal, de el nem tudnám képzelni, hogy hozzám érjen a vizsgálón, ha éreznék iránta valamit. nekem ez korrekt, bizalmon alapuló munkakapcsolat legyen.  piroskaésfarkas:

  sztem válassz egy kicsit fiatalabbat. nem kell sokkal, de lehet, hogy számítani fog, hogy felülhetsz e szülés közben, vagy vízszintesen kell-e kinyomnod a gyereket, meg, hogy milyen irányú és milyen mély lesz a gátsebed. bocs, persze vannak okés idősek is, de a fiatalok valamivel nyitottabbak az ilyesmire. szóval sztem ilyenkor elképesztően lényegtelen, hogy mennyit beszél :))) kivéve rólad, mert abban legyen részletes :))

 • 2007.01.15 19:52:38manci

  Én is voltam kívánós a terhességem alatt, de én Bodrogi Gyulával soha!!!

  :))

 • 2007.01.15 21:31:23thais

  Az én dokim nagyon gyönyörű férfiú volt, ami engem hidegen hagyott, de a férjemet nagyon idegesítette. Magas, fekete hajú és szemű. kreolos bőrű,karcsú, szóval a nők álma.(barátnője van) Nem szándékosan választottam, mielőtt odamentem volna hozzá, csak a nevét tudtam. Mégsem mondhatok nemet, hogy bocs, de a férjem sérelmezni fogja a maga külseje miatt a választásomat. Egy darabig csak én jártam hozzá, majd a legvégén bekísért a férjem is, és elhaló hangon megkérdezte, ki ez. "A dokim." Utána már csak kísérettel látogathattam. Mielőtt valaki csinos dokit választ, konzultálja meg a férjével is. Amúgy még a doki relatíve fiatal, 35 körül van, de nagyon jó szakmailag. Nem biztos, hogy az idősebb jobb. Ha valaki kedvet kapott hozzá, elküldöm a nevét. Nekem kesztyűs vizsgálatot csak a végén csinált, hogy ellenőrizze a méhszájat. Addig nem okozott kellemetlen perceket a székben.

 • 2007.01.15 22:47:02druantia

  Én a terhesség alatt rá tudtam volna mászni olyanokra is, akikre addig (és azóta) nem ilyen szemmel néztem. Persze nem tettem, jólnevelt lány vagyok ám én. Az én dokim nagyon kis cicafiú volt, és bár úúúútálom ezt a típust (kis halkszavú, szinte motyogós, félszeg mosoly), addig istenkirály pasinak tartottam, amíg szülés közben be nem szólt. Nem volt komoly, csak kézzel tágítgatott volna, de épp nem volt fájás, és én úgy döntöttem, begombolkozom addig nyakig. Szóval, ott elvágta magát a drága. Heves vonzódásom dühbe ment át. Legalább energiát adott, a több napos vajúdgatás után ügyes legyek :-). Utána azért kibékültünk...

 • 2007.01.15 22:57:46laili

  Nekem a mostani (akinél szültem) a második dokim, az első morcos volt és szótlan.Na de a jelenlegi! Magas, őszülő halánték, megnyerő mosoly és olyan kedves, hogy elhiszed őszintén az.

  Persze én sem kép alapján választottam ki egy katalógusból de egyáltalán nem bánom, hogy ilyen. Viszont nem nagyon játszottam el bizonyos gondolatokkal mert a terhesség a gyermek mag ez valahogy nem fért összemég ilyen szinten sem meg zavarba is lettem volna utána a dokinál. Mindenesetre a mosolya meg, hoyg mindig megdícsérte az alakomat az jólesett:)

  A párom azért néha húz vele mert elejtettem neki milyen jó pasi a Doktor úr de ez őt inkább izgatja mint idegesíti.

 • 2007.01.15 23:25:40levendul

  Kedves Katica! Ez már a második nagyon jó, köszi!

 • 2007.01.16 00:47:12Kökényszemű Katica

  Kösz levendul! Ez tényleg nagyon jól esik! :-)
  K. Katica

 • 2007.01.16 07:43:19p.eszter

  Hát az én dokim is nagyon megbízható, emberileg tökéletes, negyvenes, de minden, csak nem jó pasi. Viszont bárhol szülnék vele bármikor. Az viszont vérciki, amikor bemész terhesen kontrollra, és -mivel aláírtad az egyetemi klinikán a papírt, hogy beleegyezel, hogy medikusok jelen legyenek a vizsgálatnál (normális vagyok én???? megint nem néztem mit írok alá :S)- ott találod egykori gimnáziumi évfolyamtársadat, akibe hajdan "kicsit" szerelmes voltál....

 • 2007.01.16 09:12:00gyöngy1

  Az elsö doki, akinél szültem, szimpatikus volt, de inkàbb Apuci-féle, mint Casanova. A màsodiknàl sokkal szerencsésebb voltam. Az Anyósom ajànlott egy dokit, de kiderült màr nem rendel (örülök is, hogy nem az ö orvosa lett az enyém;-). Kérdeztem akkor ki van? Két nevet hadartak el, egy lengyeleset és egy Làszlót. Melyik a fiatalabb? Nem tudta. Akkor legyen a Làszló (Belgiumban volt az eset). Es jó volt, jó pasi, és jó fej (azóta az Anyósom is hozzà jàr). De a szülésnél az ügyeletesorvos volt jelen, egy nö, és ö is szimpi volt.

  Ha megint orvost kellene vàlasztanom, akkor egy fiatalabbat vàlasztanék. Az elsö vizsgàlat utàn ùgyis megtudom, hogy megfelel-e vagy sem. (www.gyongy.skyblog.com)

 • 2007.01.16 11:40:21napos oldal

  p.eszter, ez mennyire gáz... elképzelni is rossz, ÁÁÁÁÁÁ... Ki lett küldve a fickó végül, vagy ottmaradt?

 • 2007.01.16 11:41:35napos oldal

  Katica, még jó, hogy nem kategorizáltad a dokikat, most aztán megkapnád a magadét :))))

 • 2007.01.16 11:52:45p.eszter

  Ááááá, nem mertem kiküldeni, még nagyobb gáz lett volna. Képzeld el, akkor mind az öt doki rajtam röhögött volna. :-) Inkább elbújtam az akkor már tekintélyes hasam mögé és úgy tettem, mint aki ott sics. :-)))) Azóta szerencsére nem láttam a pasit.

 • 2007.01.16 13:29:33anomália

  K.K-nak nagy gratula! Jót nevettem, köszi! Persze úgy még viccesebb, mikor a saját dokimra gondolok. Semmi romantikus érzés nem kerített hatalmába , de nagyon megszerettem, a férjem is. Legszívesebben megkérdeztem volna: Leszel a barátunk? Persze a férjemnek is könnyebb volt megszeretni az ápolt negyvenes Hugrid-ot, mint Ross doktort lett volna. :-)) Viccet félre téve,ha a gyerekünk születésére gondolunk, vagy a terhességre, a köv. gondolatunk a dokié, és ez így is marad szerintem.

 • 2007.01.16 13:39:03Angyal

  nekem nő dokim volt. semmi rosszra nem gondoltam a 9 hónap alatt. a férjnek viszont volt egy sebésze, pont, mikor terhes voltam, és nagyon szexinek találtam, ahogyan piroslott az orcája:) azóta ezen röhög a család.

 • 2007.01.16 14:02:47marcangoló

  Az én dokim is egy félisten! Tisztára, mint egy vizilabdázó és George Clooney vagy Banderas egyben. Persze a zuram szerint nem is, és a Szamárra hasonlít a Shrekből. De ez hülyeség, bár jobb, ha ő így gondolja. ;-) Sajnos az ő rendelőjébe jár a város összes hosszúkörmű, hátulról karcsú és direkt magassarkúban tipegő bombázó kismamája (csak én nem). Biztosan nem véletlenül- szerintem mutogatják a képét a vip bulikon: "Ja, és a nőgyógyászom George"...
  Apropó, miért van, hogy a nőgyógyászok között annyi a jó pasi? Nem hiszem, hogy mindegyikhez vonzódom pszichológice, szóval nem csak annak látom őket szerintem, hanem ez teljesen ojjektív megállapítás. :-)

 • 2007.01.16 14:06:55marcangoló

  Mondjuk volna ötletem szakmailag, pl. hogy amikor szakot kell választani az orvosin, a nagyon jóképű és a nők körében népszerű, Casanova- típusú pasik gondolják azt, hogy biztosan jó buli folyton nők között (és -ben) lenni.;-) Előítéletes vagyok.

 • 2007.01.16 18:20:55ana

  Itt olyan nem fórumozik akinek nőgyógyász a férje?
  Arra is kiváncsi vagyok, milyen lehet együtt élni olyannal akibe nők százai "szerelmesednek" bele.
  Amúgy az én dokim fiatal is, jóképű is, szakmailag is rendben van, egy hónapja szültem nála és nagyon OK volt. Hogy beleszerettem e, nem hiszem de jó társaság volt, kifejezetten hiányzik, h nem fogunk olyan sűrűn találkozni. :)

 • 2007.01.16 18:24:59potyeszka

  Érdekes lehet nődoki feleségének lenni,pl.férj hazamegy,feleség megkérdezi,milyen volt a napod?Á semmi különös.a szokásos...

 • 2007.01.16 18:30:18manci

  Nem szeretnék nőgyogyi felesége lenni, azt hiszem...

  Amúgy engem az is érdekelne, hogy egy doki bele tud-e szeretni a páciensébe, aki mondjuk gombakenőcsöt megy feliratni.

  Fogorvos ismerősöm van, ő azt mondta simán elképzelhető, hogy összejöjjön egy pácienssel, még akkor is, ha nem annyira jók voltak a fogai.

 • 2007.01.16 20:11:50Brumibaby

  A mi környékünkön az összes nődoki nagyon gáz külsőleg, de sztem bármelyik fizetne is azért, hogy ilyen cikkek és hsz-ek jelenjenek meg róla, legalábbis ők meg lennének győződve, hogy róluk írják.
  Az én egyik kedvencem, akihez még jóval a terhesség előtt jártam, két dolgot szeretett kérdezni tőlem, amikor a széken feküdtem nyakamba húzott lábbal: mennyi a fizetésem, illetve mi a véleményem a halálbüntetésről.

 • 2007.01.16 21:04:19Rantanplan

  Mit mond a nőgyógyász, ha belép a kocsmába? - Végre arcok!!!! :-))))

 • 2007.01.16 22:33:38EsTeh

  Én véletlenül kerültem a II-es nőire (koraszülésből kifolyólag), és csak ámultam hogy milyen jóképű itt minden doki.
  De terhesen már kicsit késő... Mindenesetre facér barátnőim figyelmét felhívtam a jelenségre.

 • 2007.01.18 20:32:34Szilvesszter

  Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt.  Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három küret, négy vizsgálat. Másnap délelőtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat.

  Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm, s beültem a rákóci téri suszterinasba egy sörre. Erre odajött egy utcalány és azt mondta, hogy egy ezresért megmutatja a p*náját....

  Na, ekkor sötétült el minden, és.....

 • 2007.01.18 20:36:02Szilvesszter

  illetve egy városi legenda, de könnyesre röhögtem magam:  Mi nők mindannyian tudjuk, mit jelent egy nőgyógyászati vizsgálatra való felkészüles. Testileg és lelkileg is különleges előkeszületeket igényel, beleértve a ruházat megfelelő kiválasztásat és a szokásosnál is alaposabb tisztálkodást, nehogy valami kellemetlenség legyen. Az egyik magazin pályázatot irt ki nőknek a legcikisebb nőgyógyászati elményük megirására. Az 5000 fabatkás fődijat ez a pályamű vitte el:  Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stresszmentesen fel tudok készülni majd az eseményre.

  Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőböl, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb. 8:45-re értem haza, nem volt már idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellöl, és jól lemostam magam "ott".  Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal felé fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok... A doki megszemlelte a terepet, majd így szólt:

  - Huha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészüles... Nem tudtam miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házifeladatok ellenőrzése stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:  - Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?

  - Kidobtam, vegyél elő másikat! - mondtam neki. Mire a lányom:

  - De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

 • 2007.01.18 23:54:53jidele

  jujjjjj:D

 • 2007.01.20 02:50:08bonyolult

  urban legend tényleg ott van :)  off: a 2-es női klinikát nem ajánlom szülésre, az esetleg tényleg jóképű dokik dacára sem.

  szoptatási tanácsadók között ez a hely "vezet" a szoptatást legkevésbé támogató (mondhatni minden eszközzel ellehetetlenítő) kórházak között.

  véletlen lenne?

 • 2010.06.02 16:11:08Anura

  Ez a poszt remek volt! Mondjuk átfutott a fejemen, miközben olvastam, hogy FÉRFI nőgyógyász (méhész) = BRRRR.
  Nemhogy még jóképű is legyen.

  Még normál állapotomban se szeretem, ha olyan nyúlkál belém, akinek semmi hasonlója sincsen (és ez nem egyenlő azzal, hogy a vakbelemet csak olyan vegye ki, akinek már volt olyan műtétje), de hogy a saját férfi által beporzott állapotomban egy vadidegen hím matasson?! Brrr a négyzeten. :)

  Női nődoki kéne nekem, aki jó is, normális is, nem durva is. Pesti is. :)

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta