SZÜLŐSÉG

Hasba lőtt katona a babaházban

2006. december 28., csütörtök 12:54

Fábry dizájncentere ehhez képest kutyafüle. A Pocsék Áruk Fórumában is megállná a helyét ez a babaház, illetve tartalma. Egy játékboltban vettük az ajándékot, amelyre rá volt írva, hogy 85 darab kiegészítő található benne. Kinyitni nem lehetett, forgattuk jobbra, forgattuk balra, csak azt láttuk kívülről, hogy tele van, de a csomagolás miatt nem látszott, hogy mivel. Gondoltuk, majd meglepetés lesz a fa alatt. Igencsak meglepődtünk.


A babaházban négy csomagocska volt. Ebben kellett volna lennie a babaház alkatrészeinek, vártam, hogy kisszékek, asztalkák, ágyak és egyéb kiegészítők kerülnek elő a zacskókból. De nem. Először értetlenkedve forgattuk a játékfigurákat, melyek festését elrontották, aztán meghökkentünk a fejetlen babán, amely méretében is eltért az előzőtől. Amikor elővettük a kis tyúkokat és libákat, akkor kezdtünk gyanakodni: itt valami tévedés van.

Innentől kezdve jól szórakoztunk. Nagypapi, nagymami háromfelé dőlt a röhögéstől, egymás kezéből kapkodtuk ki a kincseket. Hasba lőtt katonafigura, műanyag lapát, kés, villa, kanálka, fenyőfa, kistálkák, műanyag táska, amelyet nem lehet kinyitni, felnőtt méretű hajba való tűzők, icipici teáskannák, és egy egész baromfiudvar hevert az asztalon.

Erős könnypotyogtatás közben próbáltunk rájönni, hogy mi alapján válogatták össze a különböző méretű és funkciójú játékokat, de nem sikerült megválaszolni a kérdést. A valósághoz talán az a verzió áll legközelebb, amely szerint tévedésből egy műanyagjáték-gyár selejtes termékeit csomagolták a babaházhoz. Persze bosszankodhatnánk is, hogy pénzünkért ilyen vacak cuccokat kaptunk, mindazonáltal kis családomnak igazán vidám perceket szereztek, így eltekintünk a reklamációtól. Különben is: nem aranyos, amikor a babaház emeletén birkák és tyúkocskák kolbászolnak?

Másnak is hozott a Jézuska bóvli, gagyi, idióta játékot? Küldje el nekünk a róla készült fotót a poronty@mail.velvet.hu címre, hogy mások is jól szórakozzanak rajta!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.12.28 14:58:42klr

  A bóvlikat én is szeretem. Nekünk egy olyan fésülhető babafejhez sikerült hozzájutnunk, aminek már simogatásra is hullik a haja. Fésűvel meg sem merjük közelíteni. Mondjuk no-name babafej, de csak ez volt.

 • 2006.12.28 15:25:51thais

  Én valószínűleg nem lennék ennyire toleráns. A babaház legyen babaház. Hasba lőtt műanyagkatonát kidobnék a kukába ill. visszavinném a boltba a bab házzal együtt és kicserélném valami értelmesre. Ha mindenki hagyja magát megmajmolni, a kedves gyártók vérszemet kapnak, s nem hagyják abba a kedves vevő átverését. Mi bóvlit, szerencsére, nem kaptunk, alaposan megvizsgáltuk, mielőtt megkapták.

 • 2006.12.28 20:47:34Brumibaby

  Mi egyszer kaptunk egy lovagvárat. Ahhoz voltak kereszteslovagok, továbbá a napóleoni háborúk és az amerikai polgárháború hősei. Ezen kívül kaktuszok és kígyók. Ez nem volt tévedés, ugyanis a göngyöleg részét egy műanyag tálca alkotta, amelyben mindenek akkurátusan kialakított helye volt. De a csúcs egy levágott kezű ember volt, töritanár tesóm szerint Che Guevara holtteste a bolíviai őserdőből, nyomban a kivégzése után.
  A gyerek sose szeretett vele játszani (nem elvből, egyszerűen nem érdekelte, de mi gurultunk a röhögéstől)

 • 2006.12.29 07:08:33Hicudzsi

  Na hát tuti, hogy én is visszavinném + fogyasztóvédelem felé reklamálnék...Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta