SZÜLŐSÉG

Babacucc bazár: tanuljunk megalkudni!

2006. november 2., csütörtök 11:29

Aki nem szívesen ad ki súlyos ezreseket egy-egy új babaruháért vagy spórolna a babakocsin, esetleg olcsóbban venne eldobható pelenkát, az keresse fel november 4-én, szombaton 8 és 15 óra között a Budapesti Vásárközpontot, ahol babaruhabörze lesz.


A börzén nevével ellentétben nem csupán babaruha kapható. A vásáron minden beszerezhető, amire egy gyermekes családban szükség van (és amire nincs): vehetünk használt és új ruhákat, felszerelési tárgyakat, babaápolási termékeket, játékokat és számtalan egyéb dolgot. Mivel minden egy helyen van, kismamáknak ideális itt megvenni a babakelengyét, feltéve, hogy pocakjukkal ügyesen tudnak lavírozni és nem kapnak sírógörcsöt az iszonyú tömeg látványától.

Ne féljünk alkudni! Ha magunk nem szeretjük az alkudozást, jobban járunk, ha viszünk valakit, aki megteszi helyettünk, tapasztalatok szerint még kedvezőbb árat kaphatunk, ha elég rámenősek vagyunk. Az árusok szeretik, ha egyszerre több holmitól szabadítjuk meg őket, nekünk pedig jóleső melegség fogja átjárni szívünket, hogy még olcsóbban jutottunk hozzá a portékához.

Belépők a rendezvény napján reggel 7.45-től válthatók 900 forintért a bejárat melletti pénztárakban. A novemberi Kismama magaziban található kuponnal a jegy csak 450 forintba kerül. A börzén ingyenes gyermekmegőrző, külön pelenkázó és etető helyiség áll a látogatók rendelkezésére.

A börzézőket a Budapesti Vásárközpont III. kapujánál reggel 8-tól engedik be. Parkolni a Vásárközpont területén belül, az V. kapun behajtva, vagy kívül, az Albertirsai úton lehet. Elképzelhetetlenül nagy dugók várhatók, ezért aki nem akar órákat az autójában töltve araszolni, hogy utána egy rakás pénzt fizessen ki a nehezen megszerzett parkolóhelyért, az gyalogosan közelítse meg a helyet. Az Örs Vezér teréről indul a BKV Expojárata, mely ezen a napon sűrített menetrend szerint közlekedik.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2006.11.02 14:20:40liza

    Én hosszú évek óta lelkes látogatója vagyok a bababörzének. Nagyon javaslom mindenkinek, aki nem engedheti meg magának, hogy 6-7 ezer Ft-oz kiadjon egy 56-os rugdalózóért. A tévhiedelmekkel ellentétben nemcsak használt ruhákat lehet kapni. Van játék, egyéb babakellék is. A Jézuska nálunk rendszeresen a bababörzéről hozza az ajándékot. Egyetlen hátránya van: rengetegen vannak, akik még "pocakosak", azok nagyon vigyázzanak magukra. Zsebtolvajjal még nem találkoztam, biztos nagyon óvatos vagyok. Remélhetőleg, a BKV is felkészül az eseményre, de ez általánosan nem jellemző. Feltétlen aprópénzt hozzatok magatokkal, már ötezresből is nehezen tudnak gyakran visszaadni. Jó börzézést.

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Ide költözött az Obama család a Fehér házból

Ízlés és pénztárca kérdése, hogy sokalljuk-e azt a 8,1 millió dollárt, amit a volt amerikai elnök és felesége kifizetett azért a washingtoni házért, amiben január óta lakik. Az mindenesetre biztos, hogy az új otthon felettébb impozáns.

MÁS TÉSZTA Alakbarát palacsinta

Van egy jó ötletünk, hogy jutalmazd meg magad egy isteni reggelivel, ami ráadásul még nem is terhelő, hiszen javarészt egészséges, izomépítő fehérjéből van.

STÍLER Csúcstechnika a tökéletes bikini titka

Ha jól választunk, és esetleg hajlandóak vagyunk egy kicsit többet költeni, sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat. Lássuk, milyen a jó bikini!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta