SZÜLŐSÉG

Az öltöztetős baba visszatér

2006. szeptember 22., péntek 08:16

A Deák téri Poszterházban bukkantunk erre a retrójátékra, és rögvest nosztalgikusan elérzékenyültünk. A borítóból kivágható öltöztetős babára a füzetben szereplő ruhákat aggathatják gyermekeink, feltéve, hogy már ügyesen bánnak az ollóval. A kreációk fele színes, fele pedig fekete-fehér vonalrajz, amit kedvük szerint színezhetnek.


Eltompult lelkű felnőttek megfordítva noteszként is használhatják a tömböt, a ráragasztott megnevezésen is ez szerepel. Többféle változatából válogathatunk, darabját kevesebb, mint 300 forintért vesztegetik.

Ne hagyják ollóval egyedül játszani a gyermeket, különben úgy járnak, mint a nagymamám, akinek damaszt ágyneműjéből egy álmos délutánon akkurátusan kivágtam a pöttyöket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta