SZÜLŐSÉG

Az olvasó tesztel: melltartóbetétek

2006. szeptember 21., csütörtök 12:39

Mosható helyett inkább az eldobható melltartóbetétet választják olvasóink: van, aki a Drogeriemarkt vagy a Rossmann saját márkás termékére esküszik, más a Chicco Sensitive-re. Hogyan küszöböljük ki a pöszmötöt és az idegen testet a melltartóban, és hogyan szerezzünk vidám perceket az egész családnak egy fehér papírkorong segítségével?


Egyik olvasónk, Mammamma már 11 hónapja teszteli a kis eldobható korongokat, melyekből tapasztalatai szerint kétféle van: a kemény papírszerű, és a puha intimbetétszerű. “Egyikbe sem fér több anyag, mint a másikba, csak a papírszerű idegen testként van jelen az ember lánya melltartójában, és kívülről se szép látvány. A puhábbak jobban simulnak, bar szerintem csak akkor nem látszanak, ha az illető mama mellmérete megegyezik a korong átmérőjével. A puha típusból ezerféle létezik, olcsóbb és drágább, de a drágább egyaltalán nem tud többet mint az olcsó. Az én javaslatom: Babydream a Rossmannból (azt hiszem, saját marka), 30 db 400 HUF” Majd hozzáteszi: “a tapadócsíknak a világon semmi, de semmi jelentősége nincs”.

Dorka az összes márka végigpróbálása után a Chicco Sensitive-et választotta. Mint írja, “fogyasztói döntést az alapján hoztam, hogy melyik után nem ragad bele a pöszmöt a mellbimbómba. Nekem a Chicco Sensitive lett a tuti: no pöszmötös mellbimbó, és ez volt a legvékonyabb, szinte észrevétlen. Az árára nem emlékszem, de nagyjából Avent fekvésű. Még egy tanácsszerűség: ha a nő olyan típus, akinek sok páratlan zoknija gyűlik, az ne vegyen mosható betétet!”

A legviccesebb levelet Marcsitól kaptuk, aki – aláírása szerint - egy boszorka, akinek 3 fia van. Mint írja, “4 éves ikerfiaim kreatív újrahasznosítását is megoldották, én megelégedettséggel használom a dm saját márkás termékét. 400 Ft alatti áron 30 db-ot kap az ember lánya. Felhelyezés után 1-2 órán át még erősen pusápossá változtatja a tejtől már egyébként is nagyobb méretet öltött melleimet, de utána remekül teljesít. Tapad, beszívja, nem ereszti. Most akkor jöjjenek a melltartóba begyömöszölés helyett javasolt, sokkal logikusabb alkalmazási lehetőségek: Amint egyikük megkaparintott egyet a korábban sosem látott darabból, felkiáltott: - Ja, tudom, mire való! Azzal rohant a konyhába és hűtőmágnes gyanánt felragasztotta a többi bigyó közé. A másik akkurátusan leszedte a ragasztócsíkot fedő szalagot és egyszerűen csak dekorációs célzattal, felhelyezte a kórházból frissen hazahozott kistesója homlokára”.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.09.26 13:22:54katjana

  mondom (csak nem látom, egyszer már megírtam), hogy én csakis az Aventet próbáltam ki, mert az ajándék volt az amúgy használhatatlan mellszívó mellé,de az én esetemben lett volna értelme a ragasztócsíknak, ha ragadt volna.

  és nem azért szükséges, mert olyan virgonc az ember melle, hanem nagy mellnél (mint nekem) arányaiban ksiebb felülettel érintkezik a betét, mint kicsinék, így egy kisebb elmozdulással is mellé kerülhet a lényeg.

 • 2006.09.28 03:22:08ButaTyuk

  de mi az a mellbimbópötty? meg a pöszmöt?

 • 2006.09.28 11:28:29katjana

  mellbimbópötty: a betét külső falára domborítottak egy mellbimbószerű dudort, hogy jobban mutasson, ill. belül is legyen konkrét helye a bimbónak  pöszmöt: szösz

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta