SZÜLŐSÉG

Az olvasó tesztel: melltartóbetétek

2006. szeptember 21., csütörtök 12:39

Mosható helyett inkább az eldobható melltartóbetétet választják olvasóink: van, aki a Drogeriemarkt vagy a Rossmann saját márkás termékére esküszik, más a Chicco Sensitive-re. Hogyan küszöböljük ki a pöszmötöt és az idegen testet a melltartóban, és hogyan szerezzünk vidám perceket az egész családnak egy fehér papírkorong segítségével?


Egyik olvasónk, Mammamma már 11 hónapja teszteli a kis eldobható korongokat, melyekből tapasztalatai szerint kétféle van: a kemény papírszerű, és a puha intimbetétszerű. “Egyikbe sem fér több anyag, mint a másikba, csak a papírszerű idegen testként van jelen az ember lánya melltartójában, és kívülről se szép látvány. A puhábbak jobban simulnak, bar szerintem csak akkor nem látszanak, ha az illető mama mellmérete megegyezik a korong átmérőjével. A puha típusból ezerféle létezik, olcsóbb és drágább, de a drágább egyaltalán nem tud többet mint az olcsó. Az én javaslatom: Babydream a Rossmannból (azt hiszem, saját marka), 30 db 400 HUF” Majd hozzáteszi: “a tapadócsíknak a világon semmi, de semmi jelentősége nincs”.

Dorka az összes márka végigpróbálása után a Chicco Sensitive-et választotta. Mint írja, “fogyasztói döntést az alapján hoztam, hogy melyik után nem ragad bele a pöszmöt a mellbimbómba. Nekem a Chicco Sensitive lett a tuti: no pöszmötös mellbimbó, és ez volt a legvékonyabb, szinte észrevétlen. Az árára nem emlékszem, de nagyjából Avent fekvésű. Még egy tanácsszerűség: ha a nő olyan típus, akinek sok páratlan zoknija gyűlik, az ne vegyen mosható betétet!”

A legviccesebb levelet Marcsitól kaptuk, aki – aláírása szerint - egy boszorka, akinek 3 fia van. Mint írja, “4 éves ikerfiaim kreatív újrahasznosítását is megoldották, én megelégedettséggel használom a dm saját márkás termékét. 400 Ft alatti áron 30 db-ot kap az ember lánya. Felhelyezés után 1-2 órán át még erősen pusápossá változtatja a tejtől már egyébként is nagyobb méretet öltött melleimet, de utána remekül teljesít. Tapad, beszívja, nem ereszti. Most akkor jöjjenek a melltartóba begyömöszölés helyett javasolt, sokkal logikusabb alkalmazási lehetőségek: Amint egyikük megkaparintott egyet a korábban sosem látott darabból, felkiáltott: - Ja, tudom, mire való! Azzal rohant a konyhába és hűtőmágnes gyanánt felragasztotta a többi bigyó közé. A másik akkurátusan leszedte a ragasztócsíkot fedő szalagot és egyszerűen csak dekorációs célzattal, felhelyezte a kórházból frissen hazahozott kistesója homlokára”.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2006.09.26 13:22:54katjana

  mondom (csak nem látom, egyszer már megírtam), hogy én csakis az Aventet próbáltam ki, mert az ajándék volt az amúgy használhatatlan mellszívó mellé,de az én esetemben lett volna értelme a ragasztócsíknak, ha ragadt volna.

  és nem azért szükséges, mert olyan virgonc az ember melle, hanem nagy mellnél (mint nekem) arányaiban ksiebb felülettel érintkezik a betét, mint kicsinék, így egy kisebb elmozdulással is mellé kerülhet a lényeg.

 • 2006.09.28 03:22:08ButaTyuk

  de mi az a mellbimbópötty? meg a pöszmöt?

 • 2006.09.28 11:28:29katjana

  mellbimbópötty: a betét külső falára domborítottak egy mellbimbószerű dudort, hogy jobban mutasson, ill. belül is legyen konkrét helye a bimbónak  pöszmöt: szösz

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta