SPIRIT

Nézegess aurát! 3.

2009. június 9., kedd 15:03

csakraMég mielőtt tanfolyamunk harmadik kurzusához érünk, kerítsd elő a segítődet. Kérd meg, hogy vegye le az ingét, aztán döntsd hanyatt. Nem, ne örülj annyira, csak a csakráit fogod letapogatni.

Ha az érzékeid megtapasztalják, hogy testedből energia áramlik ki, a szemed is könnyebben elfogadja majd az új valóságot. Most testünk energiaközpontjaival fogunk megismerkedni. A hét legfontosabb csakránk: gyökércsakra, szexcsakra, napfonatcsakra, szívcsakra, torokcsakra, harmadikszem-csakra és koronacsakra.
Az alsó három csakra a földi síkhoz kapcsolódik, míg a felső három a szellemi világhoz. A köztük elhelyezkedő szívcsakra pedig összeköti őket. Ezek idegközpontok, amelyek a fizikai, mentális, érzelmi és szellemi energiákat magukba gyűjtik az univerzumból, és továbbadják a test minden részébe.


Előbb csak magadnak…

Mindketten feküdjetek hanyatt, és ki-ki maga végezze el a gyakorlatot. Jobb kezedet tartsd tenyérrel a tested felé – harminc centire magadtól. Lassan közelíts a mellkasod irányába, a szívcsakrád felé egészen addig, míg meg nem érzed a finom ellenállást.

Most próbáld meg ugyanezt öt-tíz centivel a szívcsakrádtól távolabbi ponton. Figyeld meg, hogy a tenyered itt közelebb jut a testedhez, vagyis érezhetően itt kisebb az energia, mint a csakráknál.
Most megkeresheted a homlokod közepén lévő, úgynevezett harmadik szemet is, ez a hatodik érzék központja. Tartsd a tenyeredet a két szemöldököd közötti terület fölé, és figyeld meg, mit tapasztalsz.
Na jó, ha egyedül már megy, egymásnak is csinálhatjátok…

 

Egy kis szex – érintés nélkül

Az első részben emlegetett „bambán látó”, aki az aurámat az ajtónál nézegette, a következő merényletet követte el a velem érkező fotós lány ellen. Megkérte, dőljön hanyatt kényelmesen a fotelban, csukja le a szemét. Nem mondta el, mint fog érezni, mert nem akarta őt befolyásolni. Csak annyit mondott, szóljon, ha azt akarja, hagyja abba.
Én persze nem csuktam le a szemem, hanem kíváncsian figyeltem a történéseket. Bambán látónk lazán megállt a lány felett, és jobb tenyerét úgy harminc centire a hasa fölé tartotta. Így állt néhány percig, mígnem a lány hirtelen felpattant a fotelból, hogy: NA MOST MÁR ELÉG LEGYEN!
Arca vérvörös volt, kirohant a szobából. Bambán látó barátunk pedig idiótán vigyorgott.
Később kiderült, hogy a jobb kezéből kiáramló energiával feltüzelte a lány szexcsakráját, vagyis a hasa fölötti részt. A hirtelen odatoluló energia szexuális izgalmat hoz létre, amit megtapasztalva a lány fejvesztve menekült…


Mellműtét helyett

Bambán látónk titokban és csak nekem azt is elárulta, hogy volt már olyan páciense, aki pusztán ettől a „távolból ingerléstől” valódi orgazmust élt át. Gyógyított már ezzel magukat frigidnek hitt asszonyokat is, sőt cicit is növesztett nagyobbra. Hm. Nem tudom, elhiggyem-e. Elhiggyem?
Mindenesetre magáért beszél, hogy a fotós lány átkérette magát az Ezo rovatból a Konyhaoldalakra, és soha többé nem jött velem riportra.

Folytatjuk!

 

Még egy kicsit a csakrákról

A csakrák az indiai filozófia szerint egymással összefüggő pontok, amelyeken keresztül az ember testében hullámzik az energia, a prana. A csakrák az óramutató járásával megegyező irányban forognak, amikor környezetükből energiát vesznek fel, ellenkező irányba, ha energiát adnak le. A hét főcsakrán kívül a testünkön számos kisebb csakra található még, közülük jelentősebbek a két tenyér és a két talp közepén lévő csakrák. Csakráinkat speciális meditációval mi magunk is megtisztíthatjuk. További információ: csakra.lap.hu

A cikkünkben említett szexcsakra a párkapcsolattal, a szexualitással, a kreativitással, az alkotókészséggel, a táplálkozással és a fizikai erőnléttel van kapcsolatban. Szanszkrit neve Szvadhiszthana, mely édes ízt jelent. A szexcsakra a köldök és a nemi szervek között helyezkedik el, szexuális gondok, orgazmusprobléma esetén előfordulhat, hogy nem megfelelő működése az ok.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta