Ön akarna tojássárga-cuppantó halat?

Manapság számos ötletes háztartási kütyüt dobnak piacra, hogy megkönnyítsék a szorgos háziasszonyok életét, és szerencsére a jobbak arra is odafigyelnek, hogy ezek a kütyük jól nézzenek ki. Vagy legalább viccesen. Az ablaktisztító robot, és a bringás pizzavágó után itt a tojássárgája cuppantó hal!

Kevés macerásabb dolog van sütés-főzés közben, mint amikor hosszasan szórakozunk a tojás szétválasztásával, majd a tojássárgája mégis belecsurog a fehérjébe. Lehet bármilyen profi konyhaművész, olykor mindenkivel megesik ez, aztán már csak a szerencsén múlik, sikerül-e épségben kihalászni a sárgáját, vagy mehet rántotta-alapanyagnak az egész.

Ha önnek is külön stresszfaktort jelent főzés során a fenti lehetőség, egyik kedvenc konyhai eszköze lesz a guminős arcberendezésű műanyag halacska, amellyel gyorsan és egyszerűen szét lehet választani a két részt egymástól. Törje meg a tojást a szokásos módon, öntse az egészet egy tálba, majd fogja az állandó csodálkozás állapotában lévő halat, és az oldala megnyomásával képződött vákuum segítségével egyszerűen szippantsa ki a fehérjéből a tojássárgákat, így:

A 2004-ben alapított Peleg Designra jellemzőek a praktikus, ugyanakkor vicces konyhai kütyük, ám a Yolkfish nevű hal egyike a legszellemesebb daraboknak, és csupán $17.99-ba kerül. Amennyiben tetszik az ötlet, itt tudja megrendelni, ha sajnál rá ennyit, kattintson, itt van ugyanez ingyen.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek