PORONTY

Tönkretette a karmester a gyerekek karácsonyát

2017. január 3., kedd 18:31

A Disney egyik csúcsterméke, a “Frozen” egyik olasz előadása botrányba fulladt, miután a show végén a karmester közölte a főként gyerekekből álló nagyérdeművel: a Mikulás nem létezik – írja a Telegraph

A karmester, Giacomo Loprieno a beszámolók szerint akkor rágott be, amikor észrevette, hogy a családok az előadás vége előtt kezdtek elszállingózni, hogy megússzák a tumultust a római Parco della Musica auditórium kapuinál.

Kijelentése természetesen számos panaszt vont maga után és a közösségi médiát is elöntötték a felháborodott bejegyzések, jogosan: a karmester frusztrációját aljas módon ugyanis a legártatlanabbakon, az esten résztvevő gyereken töltötte ki. 

Loprieno sok gyerek álmát tette tönkre, amikor az előadás végén megragadta a mikrofont és mielőtt leviharzott volna a színpadról, azt mondta bele: "Egyébként a Mikulás nem létezik." A december 29-i, csütörtöki est így gyereksírásba fulladt rengeteg családnál.

A szervező, a Dimensione Eventi, teljesen elhatárolódott Loprieno viselkedésétől – mi mást tehetett volna – és a következő előadásokon már valóban más irányította a zenekart. A december 30-i előadásra még egy mikulásruhás embert is beültettek a nézők közé.

A családok 30-48 eurót (9-15 ezer forintot) fizettek a “Disney in concert: Frozen” című kétórás produkció megtekintéséért, mely az incidenstől eltekintve általában a "csodálatos meglepetés" jellemzést kapta mindenhol.

Alábbi felvételen nem a botrányos eset látható, hanem egy sima Frozen-koncert 2014-ből:

SZÓLJON HOZZÁ!

Kórházfigyelő

  • Budapesti kórházak
  • Vidéki kórházak

Kérdezz szakértőnktől

Dr. Gyarmati Andrea gyermekgyógyász válaszol.

Kérdezni szeretnék »

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés