A Balenciaga is lopott volna?! Hallatlan!

A zászlókkal, kutyákkal és logókkal kivert platform Crocs-ok látványa persze jó ideig elmos majd minden plágium vádat.

A skótkockásmintákat és a legpanelebb panelházak naplementés tapétáit a legunalmasabb irodák egyenruháival vegyítő, valamint TELITALPÚ CROCS PAPUCSOKAT is felvonultató legújabb Balenciaga divatbemutató persze valószínűleg ennél jóval durvább vádakat is képes lenne lavinamódra maga alá temetni, de a most éppen adócsalással vádolt DMX, és a lemezkiadóval gyakran együttműködő Swizz Beatz azért letett már annyit az asztalra, hogy megérdemeljenek egy bocsánatkérést a Balenciagától. 

Balenciaga x DMX

Vagy egy együttműködést, mint Dapper Dan és a Gucci esetében. Ami vajon… hogy is nézne ki pontosan? Lehetne narancssárga, elvégre DMX még a Ruff Ryders most lenyúlt logójánál is többet hordta az amerikai börtönök narancssárgáját. A dolog gyanúsan egyértelmű egyébként, a Ruff Ryders logót a Balenciaga B-jévé alakító pólón ugyanis nem csak a B, de az alatta szereplő felirat pirosa, és úgy általában minden dizájnelem változatlan maradt, valószínűleg inkább azt jelezték tehát ezzel a lépéssel Gvasaliáék, hogy ők bizony tudják… hol van a környék.

Szürke alapon fekete?!

A Demna Gvasalia másik projektjével, a Vetements-nal egyre inkább összeforró, már közös, egy „márkában” egyesített hamisítványokkal is rendelkező Balenciaga logóváltása is kivívta egyébként az internet ellenszenvét, ami nem is csoda, valóban botrányos és vérlázító húzás ugyanis ENNYIT változtatni egy ilyen régi divatház logóján.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek