Íme a világ 10 legtöbbet instázott szállodája

Szuperluxi és csak úgy vonzza a lájkokat a kamu Párizs, de fényűzésben Miami és Dubai is verhetetlen.

A nyaralós szezon vége felé jött ki egy statisztika azokról a luxusszállodákról, melyekről a legtöbbet posztoltak az Instagramra a közelmúltban. Mi pedig a Vogue.com összeállítása alapján készítettünk egy listát a világ tíz legizgalmasabb New York-i, Dubai-i vagy Las Vegas-i szállodájáról, amiket többek között a pazar kilátás, az éttermek vagy az izgalmas lakberendezés miatt kaptak fel a közösségi oldalakon élő tehetős vendégek! Irigykedjünk együtt a hajtás után!

MGM Grand Las Vegas

A Las Vegas-i MGM tipikusan egy olyan hely, ahonnan ki sem kell tennie a lábát a turistának ahhoz, hogy jól érezze magát, jókat egyen-igyon, napozzon vagy szórakozzon. Nem véletlenül kapta meg a ‘Most Instagrammed Hotel in the World' elismerést és a nívós Four Diamond Awardsot a közelmúltban. Ha itt akarunk megszállni, akkor körülbelül 300 dollárral (kb.76.900 forint) kell számolnunk éjszakánként.

You deserve more #Vegas in your life this New Year. #HowManyDays until you check-in?

Una publicación compartida por MGM Grand Hotel & Casino (@mgmgrand) el

A New York-i W hotel a Times Square-en

A szálloda a világ egyik legismertebb amerikai negyedében, a manhattani Times Square-en található, ahol a napi látogatók száma eléri a 330 ezret. A számos híres épületet jegyző környéken nem olcsó megszállni, a W-ben például átlagosan 420 dollárba, körülbelül 107 ezer forintba kerül egy éjszaka két embernek, cserébe pedig egy napon át gyönyörködhetünk a nem mindennapi kilátásban. A New York-i W szállodának közel 30 ezer követője van az Instagramon, ide kattintva követhetitek be, ha akarjátok.

Two is better than one. Buy one room and get 25% off a second with our BOGO 25% off sale. Check link in bio for promo.

Una publicación compartida por W New York - Times Square (@wnytimessquare) el

A Las Vegas-i The Cosmopolitan

A világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központjának a szívében található a felkapott The Cosmopolitan, ahol a kiválasztott naptól függően átlagosan 200-800 dollár (kb. 51-204 ezer forint) között változnak az árak. Persze ezért cserébe biztos rengeteg móka vár ott ránk. Az Instagram fotókat elnézve legalábbis jó bulinak tűnik.

Labor daze. Photo Cred: @lakimster

Una publicación compartida por The Cosmopolitan of Las Vegas (@cosmopolitan_lv) el

Az Atlantis The Palm Dubajban

Az óceán tematikájú ötcsillagos szállodából elsősorban a lenyűgőző aqua parkról, a medence partról és a világ leghíresebb séfjeinek éttermeiről instáznak a vendégek, különösképpen felkapottak a delfines és búváros fotók az oldalon. Egy ilyen kalandért átlagosan 1500 Egyesült Arab Emírségek dirhamot, azaz körülbelül 104 ezer forintot kell fizetni éjszakánként.

A legendás Caesars Palace Las Vegasban

Az 1966-ban épült luxushotel és kaszinó óriási területet, több mint 28 ezer négyzetmétert foglal el a városból. A hotel hat tornyában (Augustus, Centurion, Roman, Palace, Octavius, Forum) 3960 szoba található és átlagosan 110 dollárért, körülbelül 28 ezer forintért lehet megszállni egy éjszakára. A hotel többek között arról híres, hogy ők adnak otthont a World Series of Poker rendezvényeinek. Így néz ki a Caesars Palace plázája:

* Simply magnificent *

Una publicación compartida por Caesars Palace (@caesarspalace) el

A Paris Vegas

Odavannak az instagrammozók a sivatag közepére felhúzott “mini Párizsért”. A négycsillagos szálloda - kaszinó előtt és körül olyan nevezetességek mását találjuk, mint például az Eiffel-torony, a Montgolfier fivérek hőlégballonja, a Diadalív, a Fontaine des Mers szökőkút vagy a párizsi Operaház, de itt található Las Vegas első tetőtéri bárja is. Azonban hiába a szürreális, lájkbarát környezet, vannak vendégek, akik szerint a szobák lehetnének korszerűbbek és jobban karbantartottak, míg mások a fürdőszobák tisztaságát hiányolták. Az árak éjszakánként átlagosan 110 dollár, körülbelül 28 ezer forint körül mozognak a Paris Vegasban.

Hope you're having a beautiful weekend! #vegas

Una publicación compartida por Paris Vegas (@parisvegas) el

A Fontainebleau Miamiban

Miami Beach egyik legkorábbi szállodája a több mint 60 éves Fontainebleau, ami építészetileg is jelentős mérföldkőnek számított Florida történelmében. A Morris Lapidus által tervezett ikonikussá vált, ma is modern hatást keltő épületben többek között két elegáns szórakozóhely, egy kétszintes gyógyfürdő, illetve korszerű konferencia- és rendezvénytermek kaptak helyet. A hírességek által is közkedvelt öt csillagos szállodában átlagosan 387 dollárért, körülbelül 99 ezer forintért szállhatunk meg éjszakára.

Return flights can always be cancelled. #Fontainebleau [*: @mexicutionerjg]

Una publicación compartida por Fontainebleau Miami Beach (@fontainebleau) el

A Wynn Las Vegasban

Több mint 165 ezer követője van az Instagramon a Las Vegas-i Wynn szállodának, amit 23 különböző kategóriában jelöltek idén a Best of Las Vegas díjra, de korábban megnyertek már a legjobb szállodáért és a legjobb étteremért járó elismerést is. Kis szerencsével már 160 dollárért, kb. 41 ezer forintért is kifoghatunk egy jó szobát a Wynnben, amit ide kattintva követhettek be.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

“More than a hotel. More than a club.” (Több, mint egy szálloda, több, mint egy klub) hirdeti magát az Instagramon az Ushuaïa és tény, hogy az oldalon nem a kellemes wellness lehetőségekről, hanem a napokig tartó mulatságokról töltenek fel fotókat a vendégek. Tehát inkább azoknak ideális választás, akik a legjobb medencés bulik miatt mennek Ibizára, mivel itt éjjel-nappal a világ legnépszerűbb DJ-i szórakoztatják a vendégeket.

Full house and ready for more with @samfeldtmusic. #ushuaiaibiza

Una publicación compartida por Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (@ushuaiaibiza) el

Mini Velence Makaón

Míg Las Vegasban egy kis Párizst építettek fel, addig Kína különleges igazgatású területén, Makaóban Velence nevezetességeivel lehet fotózkódni. Alapterülete szerint a 39 emeletes luxus szálloda és kaszinó a világ hetedik legnagyobb épülete és Ázsia legnagyobb épületegyüttese egyben. A 10 éve üzemelő hotelhez 300 lakosztály, 3400 pénznyerő automata, 800 rulettasztal, valamint egy 15 ezer férőhelyes szórakoztató és sportcsarnok tartozik. Egy mezei szobáért 1400 hongkongi dollárt, körülbelül 45 ezer forintot kérnek éjszakánként.

The reason you love to visit* #thevenetianmacao #gondola

Una publicación compartida por The Venetian Macao (@thevenetianmacao) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra