OFFLINE

Mutatjuk az idei Velencei Filmfesztivál legszebb ruháit

2017. szeptember 13., szerda 11:45

Augusztus 30. és szeptember 9. között rendezték meg a világ egyik legrégebbi filmfesztiválját Velencében, mutatjuk a legjobb ruhákat! Jane Fonda elképesztő, de kicsípte magát és ott járt Jennifer Lawrence, Julianne Moore és Kristen Stewart csaja is.

Többek között Arany Oroszlán-életműdíjjal tüntették ki Stephen Frears brit rendezőt, a zsűri nagydíját Sámuel Máoz izraeli rendező Foxtrot című filmje kapta, míg a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját Guillermo del Toro The Shape of Water című alkotása nyerte el.

Sajnos idén Palvin Barbara nem ünnepelt együtt az A-listás hírességekkel, de ettől függetlenül a tavalyi évhez hasonlóan pompás estélyikben pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen. Jól láthatóan felkapott volt a tollas ruha, a test- és púderszín, a virágminta, de még nem kopott ki a rózsaszín sem. Kattints a galériára és nézd meg, hogy mit viselt a filmfesztiválon többek között a 79 éves Jane Fonda, Jennifer Lawrence, Julianne Moore vagy Amal Clooney!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta