OFFLINE

Mutatjuk az idei Velencei Filmfesztivál legszebb ruháit

2017. szeptember 13., szerda 11:45

Augusztus 30. és szeptember 9. között rendezték meg a világ egyik legrégebbi filmfesztiválját Velencében, mutatjuk a legjobb ruhákat! Jane Fonda elképesztő, de kicsípte magát és ott járt Jennifer Lawrence, Julianne Moore és Kristen Stewart csaja is.

Többek között Arany Oroszlán-életműdíjjal tüntették ki Stephen Frears brit rendezőt, a zsűri nagydíját Sámuel Máoz izraeli rendező Foxtrot című filmje kapta, míg a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fődíját Guillermo del Toro The Shape of Water című alkotása nyerte el.

Sajnos idén Palvin Barbara nem ünnepelt együtt az A-listás hírességekkel, de ettől függetlenül a tavalyi évhez hasonlóan pompás estélyikben pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen. Jól láthatóan felkapott volt a tollas ruha, a test- és púderszín, a virágminta, de még nem kopott ki a rózsaszín sem. Kattints a galériára és nézd meg, hogy mit viselt a filmfesztiválon többek között a 79 éves Jane Fonda, Jennifer Lawrence, Julianne Moore vagy Amal Clooney!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta