Kinek áll jobban: GQ Awards vs. Velencei Filmfesztivál

Beindult a vörös szőnyeges szezon, Amal Clooney, Penelope Cruz és Jourdan Dunn is kiöltözött. Mutatjuk kikre szavazhattok!

Mi sem jelzi jobban a nyár végét, hogy újra beindult a vörös szőnyeges szezon, egymást érik a díjátadók, filmfesztiválok és divathetek. A múltheti MTV VMA óta kezdetét vette a 74. Velencei Film Fesztivál és a GQ is megtartotta éves gáláját Londonban, így mondhatni, hogy szembejöttek az összeöltözött hírességek. A hajtás után mutatjuk, hogy kivel hasonló az ízlése Amal Clooneynak, Poppy Delevingne-nek vagy Jourdan Dunn-nak!

Amal Clooney vs. Susie Bick

A szezon egyik nagy visszatérője, az emberi jogi ügyvédként dolgozó Clooneyné, aki lila Versace estélyiben kísérte el férjét a Suburbicon (Egy kis szelet mennyország) velencei premierjére. Lilában gondolkodott Nick Cave színésznőként és modellként ismert felesége, Susie Bicks is, aki hosszú ujjú selyemruhát viselt a Tate Modernben megtartott GQ Men Of The Year Awardson. Szerinted kin áll jobban a nőies szín, a Clooney ikrek anyukáján vagy az ausztrál énekes nején?

Amal Clooney vs Susie Bick
Getty Images

Kinek áll jobban a lila?

Jourdan Dunn vs. Laura Adriani

Az 1990-ben született brit modell ezúttal nem szuperminiben, hanem egy klasszikus hollywoodi dívás Jean Paul Gaultier couture ruhában pózolt a GQ Awards vörös szőnyegén, de a vállvillantós fekete mellett döntött a 23 éves olasz színésznő, Laura Adriani is, aki a 74. Velencei Filmfesztiválon jelent meg fekete koktélruhában. Szerinted kinek állt jobban, a Zoolander 2-ben is szerepet kapott modellnek vagy az olasz színésznőnek?

Jourdan Dunn vs Laura Adriani
Getty Images

Kinek áll jobban a fekete?

Penelope Cruz vs. Giglia Marra

A kicsattanó formában lévő színésznő férjével, Javier Bardemmel érkezett a Loving Pablo velencei bemutatójára, erre az alkalomra pedig hol máshol vásárolt volna be, mint az egyik kedvenc divatházánál, a Versace-nél, ahol ezt a tollakkal megbolondított ruhát választotta. Jó ötletnek találta a combtőig felsliccelt fazont Giglia Marra is, aki Francesco Paolo Salerno mentazöld dizájner darabjában mutogatta lábait Velencében. Szerinted a spanyol vagy az olasz színésznőnek áll jobban a lábvillantás? Szavazz!

Penelope Cruz vs Giglia Marra
Getty Images

Kinek áll jobban a lábvillantás?

Poppy Delevingne vs. Storm Keating

Cara Delevingne szintén celebstátuszban lévő nővére ebben a csillagokkal díszített Reem Acra estélyiben lett a GQ Awards egyik legjobban öltözöttje, de nem ő volt az egyetlen átlátszóban érkező híresség a díjátadón, az ausztrál személyi stílustanácsadó Storm Keating például egyszerű feketében sütötte el a fazont Londonban. Szerinted kinek állt jobban a két szőke híresség közül a pucérruha?

Poppy Delevingne vs Storm Keating
Getty Images

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek