OFFLINE

Kinek áll jobban: GQ Awards vs. Velencei Filmfesztivál

2017. szeptember 11., hétfő 19:25

Beindult a vörös szőnyeges szezon, Amal Clooney, Penelope Cruz és Jourdan Dunn is kiöltözött. Mutatjuk kikre szavazhattok!

Mi sem jelzi jobban a nyár végét, hogy újra beindult a vörös szőnyeges szezon, egymást érik a díjátadók, filmfesztiválok és divathetek. A múltheti MTV VMA óta kezdetét vette a 74. Velencei Film Fesztivál és a GQ is megtartotta éves gáláját Londonban, így mondhatni, hogy szembejöttek az összeöltözött hírességek. A hajtás után mutatjuk, hogy kivel hasonló az ízlése Amal Clooneynak, Poppy Delevingne-nek vagy Jourdan Dunn-nak!

Amal Clooney vs. Susie Bick

A szezon egyik nagy visszatérője, az emberi jogi ügyvédként dolgozó Clooneyné, aki lila Versace estélyiben kísérte el férjét a Suburbicon (Egy kis szelet mennyország) velencei premierjére. Lilában gondolkodott Nick Cave színésznőként és modellként ismert felesége, Susie Bicks is, aki hosszú ujjú selyemruhát viselt a Tate Modernben megtartott GQ Men Of The Year Awardson. Szerinted kin áll jobban a nőies szín, a Clooney ikrek anyukáján vagy az ausztrál énekes nején?

Amal Clooney vs Susie Bick
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a lila?

 • 1443
  Amal Clooneynak
 • 44
  Susie Bicknek

Jourdan Dunn vs. Laura Adriani

Az 1990-ben született brit modell ezúttal nem szuperminiben, hanem egy klasszikus hollywoodi dívás Jean Paul Gaultier couture ruhában pózolt a GQ Awards vörös szőnyegén, de a vállvillantós fekete mellett döntött a 23 éves olasz színésznő, Laura Adriani is, aki a 74. Velencei Filmfesztiválon jelent meg fekete koktélruhában. Szerinted kinek állt jobban, a Zoolander 2-ben is szerepet kapott modellnek vagy az olasz színésznőnek?

Jourdan Dunn vs Laura Adriani
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a fekete?

 • 1197
  Jourdan Dunnak
 • 127
  Laura Adrianinak

Penelope Cruz vs. Giglia Marra

A kicsattanó formában lévő színésznő férjével, Javier Bardemmel érkezett a Loving Pablo velencei bemutatójára, erre az alkalomra pedig hol máshol vásárolt volna be, mint az egyik kedvenc divatházánál, a Versace-nél, ahol ezt a tollakkal megbolondított ruhát választotta. Jó ötletnek találta a combtőig felsliccelt fazont Giglia Marra is, aki Francesco Paolo Salerno mentazöld dizájner darabjában mutogatta lábait Velencében. Szerinted a spanyol vagy az olasz színésznőnek áll jobban a lábvillantás? Szavazz!

Penelope Cruz vs Giglia Marra
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban a lábvillantás?

 • 775
  Penelope Cruznak
 • 454
  Giglia Marrának

Poppy Delevingne vs. Storm Keating

Cara Delevingne szintén celebstátuszban lévő nővére ebben a csillagokkal díszített Reem Acra estélyiben lett a GQ Awards egyik legjobban öltözöttje, de nem ő volt az egyetlen átlátszóban érkező híresség a díjátadón, az ausztrál személyi stílustanácsadó Storm Keating például egyszerű feketében sütötte el a fazont Londonban. Szerinted kinek állt jobban a két szőke híresség közül a pucérruha?

Poppy Delevingne vs Storm Keating
Fotó: Getty Images

Kinek áll jobban az áttetsző ruha?

 • 910
  Poppy Delevingnének
 • 177
  Storm Keatingnek

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta