OFFLINE

Ezt nem láttuk jönni

2017. szeptember 3., vasárnap 15:26

Az Instagram mindigis a furcsa szépségtrendek melegágya volt, most szemöldök terén alkottak akkorát a helyi érdekű beauty guruk, hogy csak pislogunk.

Az egyik friss trend a hullámos, a másik a tollalakba fésült szemöldök. Előbbi amúgy szerintünk teljesen jól néz ki, legalábbis képen, mert élőben valószínűleg minimum zavarbaejtő lenne a részegen hullámzó szőrzet – a Marie Claire egyenesen egy Tim Burton acid triphez hasonlítja a végeredményt.

Az első fecske Jessica Brodersen sminkes volt, őt követték többen is és állítólag nagy sikerük van vele a közösségi oldalon.

Waves pt 2🌊 Brows @anastasiabeverlyhills #dipbrow in dark brown Eyeshadow @morphebrushes #35b palette Liner @nyxcosmeticsnordics liquid liner in white + @stilacosmetics stay all day liner Lashes @lillylashes "delara" Inner corner @nyxcosmetics #prismaticeyeshadow in "mermaid" Glow @maccosmetics "nylon" eyeshadow Glitter @pinkelixercosmetics "confetti" glitter (JESS10 for 10% off - link in bio💛) Brushes @sigmabeauty F75, F25, E05, 3DHD precision brush @morphebrushes M441, M506 #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #abhbrows #norvina #morphe #morphebabe #morphegirl #morphebrushes #morphecosmetics #sigmabeauty #sigmabrushes #lillylashes #lillyghalichi #nyxcosmetics #nyx #maccosmetics #bbdaretoshare #itsmylookbook #undiscoveredmuaa #undiscoveredmua #undiscoveredmuas #undiscovered_muas

JESSICA BRODERSEN (@instabeautybyjess) által megosztott bejegyzés,

A másik őrület kicsit hordhatóbbnak tűnik – és még tavasszal kezdődött –, legalábbis a divathetek közeledtével mindenképp érdemes újra elővenni. A finn Stella Sironen kezdte a szemöldöke kétfelé fésülését, melyet a találó "featherbrow" hashtaggel rakott ki.

Kapott rá sok ezer kommentet, aztán többen le is utánozták művét.

Neked hogy tetszenek a formabontó szemöldökök? Kipróbálnád őket – azaz menők – vagy a hideg ráz a furcsa trendtől (azaz ciki)?

382 szavazat 51 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta