OFFLINE

Megvan, hogy idén ki tervezi a H&M designer kollekcióját!

2017. július 13., csütörtök 16:45

Tavaly a Kenzo márka volt a befutó, most pedig a londoni ERDEM divatház és divattervezője Erdem Moralıoğlu dolgozhat együtt a márkával. Íme pár részlet a közös munkáról.

Friss, ropogs a hír, miszerint a H&M következő exkluzív designer kollekciójának tervezője a londoni ERDEM divatház és divattervezője Erdem Moralıoğlu, akinek stílusát a hírességek és a divat szerelmesei egyaránt imádják. A H&M örömmel fedi fel azt is, hogy Baz Luhrmann rendező (A nagy Gatsby, Moulin Rouge, Rómeó és Júlia) kelti életre a kollekciót különleges történetmesélési stílusával. Az ERDEM x H&M november 2-től a kijelölt üzletekben, itthon a Váci1-ben, valamint a hm.com oldalon lesz elérhető. Részletek a hajtás után!

A H&M számára Erdem egy vadonatúj női, és pályafutása során első ízben egy férfi kollekciót is tervezett. Erdem hisz a szépség erejében, szívesen visz egy kis történelmet és személyes vonásokat is minden elkészített ruhadarabba. Az ERDEM x H&M kollekcióban legünnepeltebb alkotásainak dizájnjait fedezi fel újra, újjávarázsolva azokat a minták, textíliák és a hírnevét megalapozó kifinomult kidolgozások játékával.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok együtt, és hogy a munkám egészen új oldalát fedezhetem fel, beleértve a férfiruha-kollekció tervezését, amit még sosem csináltam korábban. Nagyon élvezem a munkát Baz Luhrmannal is, aki korunk egyik legnagyobb történetmesélője” – mondta Erdem.

„Számomra a divat a ruháknál mindig sokkal többről szól; ez az önkifejezés egyik módja, önmagában is egy művészeti forma. Izgalmas, hogy ERDEM és a H&M lehet a partnerem, és elmondhatom ennek az egyedülálló kollekciónak a történetét” – nyilatkozta Baz Luhrmann.

„Attól a pillanattól kezdve, hogy Erdemmel először beszéltünk az együttműködésről, elbűvölt az, amit ő előrevetített. Az ERDEM x H&M kollekcióban egy szépséggel, kifinomultsággal és gazdag részletekkel teli varázslatos világot alkotott. Ezeket a különleges darabokat egy életre megkedveljük” – tette hozzá Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta