OFFLINE

Kylie Jenner, az enyveskezű

2017. június 19., hétfő 16:23

Kylie Jenner elveszi ami neki tetszik, és piacra is dobja. Mert megteheti.

Egy kisebb márka, a PluggedNYC vádolja lopással a majdnem Kardashian Jennert, ráadásul bizonyítékuk is van rá, hogy Kylie valóban kunyerált, sőt tarhált tőlük olyan ruhadarabokat, amik kísértetiesen emlékeztetnek a lejmolás után pár hónappal a Jenner név alatt piacra dobott szettekre. (Bár a PluggedNYC-nek nincs rózsaszín terepmintás öngyújtója. Azért először az öngyújtóhiány jelentette tátongó űrre kéne hogy gondjuk legyen, csak aztán járjon a szájuk, hogy lopnak tőlük a félkardashianek.)

Jenner először kunyerál

A sztár terepmintás cuccairól van szó, amelyek más színűek ugyan, de hasonlóan az alul-felül terepmintás megközelítést viszik tovább, mint a PluggedNYC egyenruhái. A márka kreatív igazgatója, Tizita Balemlay ki is akadt egy cseppett, rajta keresztül kerültek ki Twitterre azok az emailek is, amelyekben Kylie egy alkalmazottja esdekel ruhákért egy fotózás erejéig, majd arról is érdeklődik, tudnának-e más színben is küldeni ezt-azt, és még képet is küld a PluggedNYC topban pompázó Jennerről.

Aztán meglovasít

Balemly Instagramra is kirakott egy terepmintás melegítő-top kombóban pózoló Jennert a márka saját hasonló szettjeivel összehasonlító képet, és hát valóban, az emailezgetés, és az egy hónap múlva kidobott terepmintás cuccok nem sok kétséget hagynak afelől, hogy Jenner és csapata ezúttal valóban a szokásosnál is egyértelműbben merített ihletet, amikor előálltak az új kollekcióval. Balemly amúgy rögtön belátta azt is, hogy sokan azzal fognak harcba szállni a lopásgyanúba keveredett Jenner oldalán, hogy a terepminta mindenkié, és mint ilyet, nem igazán lehet ellopni. Balemly szerint ugyanakkor ez rá nem érvényes, hiszen ő indította útjára a Kétrészes Terepminta Mozgalmat, ő az irány úttörője. Legalábbis ő volt, amíg Jenner le nem nyúlta a bizniszt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta