OFFLINE

Az olcsó vagy a 1,5 milliós ruha áll jobban Ivanka Trumpnak?

2017. június 12., hétfő 09:50

Az amerikai elnök lánya egy pár ezer forintos Target ruhát és egy J.Mendel estélyit villantott a napokban. Szavazzátok meg kedvenceteket!

Míg a first lady 14 milliós Dolce & Gabbana szettben égette magát Olaszországban, addig a divatmárkájáról lemondó Ivanka Trump bevetette a milliárdos hírességek legnagyobb trükkjét, azaz olcsó ruhában lépett kamerák elé. Emiatt a húzás miatt tűnt már emberibbnek Katalin hercegné és Michelle Obama is az elmúlt években.

Az apja egyik jobbkezeként emlegetett üzletasszonyt múlt hét elején kapták lencsevégre az egyszerű, virágos fekete miniruhában, amit egyébként Victoria Beckham tervezett a Targetnek és eredetileg 35 dollárba, kb. 9600 forintba fájt, most leárazva pedig 17.50 dollárba, kb. 4800 forintba kerül.

Az ujjatlan fast fashion ruha nagy ugrás ahhoz képest, hogy az azt megelőző este egy 5500 dolláros, kb. 1,5 millió forintos J. Mendel estélyiben kísérte el férjét az éves Ford Theatre Gala-ra, de Ivanka Trump egyébként is nagy rajongója Roland Mouret, illetve Caroline Herrera több ezer dolláros ruhakölteményeinek – írja a Daily Mail. Ti mit gondoltok, a csinos olcsó ruha vagy a túlárazott bordó csipkecsoda állt jobban Donald Trump lányának? Szavazzatok!

Melyik ruha áll jobban Ivanka Trumpnak?

 • 1030
  A Victoria Beckham x Targer féle olcsó miniruha
 • 126
  A J.Mendel által tervezett bordó luxusruha
 • 257
  Mindkettő
 • 165
  Egyik sem

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta