OFFLINE

Most akkor a 90 kilós nők ne hordjanak bikinit?

2017. június 1., csütörtök 16:00

Egy Twitter felhasználó megunta a 90 kilós nőket pocskondiázó, kimondva-kimondatlanul saját magukat istenítő kiírásokat, és úgy döntött, itt az ideje cselekedni.

Sara Petty nem igazán rajong érte, ha mások próbálják megszabni, mi az, amit még felvehet, és mi az, amihez már nem passzol a testalkata. Pedig nem is neki címezték azokat az üzeneteket, amelyek 90 kiló fölött szigorú szabályokat bevezetését szorgalmazzák az ügyben, kik viselhetnek leggingst, és kik nem. „Ha 90 kiló vagy, lehet, hogy nem neked találták ki a bikinit.” Az ilyen és ehhez hasonló üzenetekre reagált Sara, aki képeinek köszönhetően viszonyleg gyorsan szuperhős státuszra tett szert a Twitteren.

Hogy nézel már ki?!

Magyarul persze 100 kilósokat céloztak volna meg: a trollok imádják a kerek számokat. Így kötöttek ki 200 fontnál (90 kiló) a most bikinis és hasvillantós crop topok mellett díszelgő trollok. A vitatott ruhadarabokat pedig természetesen egy 90 kilós lány, Sara öltötte magára. Ahogy azt Sara is megjegyzi egy későbbi tweetjében, az összes tweet nőktől származik, akik minden valószínűség szerint maximum 89 kilósok, neki is láttak tehát a kicsit többet nyomó, következésképp alacsonyabb státuszú nők fölbedöngölésének. Ekkor került a képbe Sara, aki kiválasztotta a legtöbbet kritizált ruhadarabokat, és mindegyikkel pózolt egyet, nem feledkezve meg a rosszindulatú tweetekről sem. Sara üzenete egyszerű: Viseljen mindenki, amit csak akar!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta