OFFLINE

Készítsd a pénztárcádat, seggszellőztetős farmert dob piacra a Vetements!

2017. április 18., kedd 13:55

A bárkiből egy szempillantás alatt DHL futárt faragó márka fenéktájékon elhelyezett ablakokkal forradalmasítja a farmerek szerelmeseinek életét.

A térdeket kis ablakokkal bekeretező farmerek után még szélsőségesebb nadrág látott napvilágot. A divatvilágot ehhez hasonló gyöngyszemekkel eddig is az orránál fogva vezető Vetements seggvillantós farmerrel állt elő. 

A Balenciaga kreatív igazgatójaként is tevékenykedő grúz Demma Gvasalia által vezetett Vetements a Levi’s-szel közös kollekció egy darabjának szánja a cipzárokkal nyitogatható farmert. Ez esetben talán indokolt a „faros” becenév is, hisz ezzel a nadrággal valóban kirakatba teheted a hátsódat, mindössze 535.000 forintot kell félretenni, és indulhat is a szellőztetés!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Kiválóan alkalmas persze a nadrág a kedvenc fehérneműink mutogatására is, vagy annak hiányában egy röpke pásztoróra akadálymentesítésére, és a lehúzott cipzárral lazábbá tett üleppel az ilyen balesetek is elkerülhetőek. A nadrágot sok zárt hátsót preferáló maradi kommentelő túlzásnak tartja, de azért a „KELL” és „AKAROM” hozzászólások is megjelentek a képek alatt.

A mindannyiunk álmát, a motoros rendőrnek beöltözés ajándékát is elhozó márka rajongói, Rihanna és Kendall Jenner könnyen lehet, hogy ki is aknázzák majd a seggvillantós farmer nyújtotta lehetőségeket. Kétség sem férhet hozzá, hogy így tenne ez a mának élő, hedonista papagáj is!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Na, ha idáig eljutottál, most már mondd el a véleményed: kéne egy ilyen segges gatya, vagy baromi kínosnak találod? Menő vagy ciki a Vetements újabb húzása?

Ne maradj le semmiről!

180 szavazat 70 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

MÁS TÉSZTA 1453: egy új konyha születése

Csodálatos, dekadens, részletgazdag, kifinomult. Bizánc falain innen és túl

KERTÉSZ Így harcolj a parlagfű ellen

Nincs növény, amitől többen szenvednének, mint a parlagfű. Hazánkban 1920-ban jelent meg. Profi tippek a harchoz

OTTHONTÉRKÉP Trump eladó háza: parasztbarokk

Remek mulatság végignézni a képeket. Pénz=/=ízlés. De legalább nagyon sokba kerül...
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta