OFFLINE

Készítsd a pénztárcádat, seggszellőztetős farmert dob piacra a Vetements!

2017. április 18., kedd 13:55 |

A bárkiből egy szempillantás alatt DHL futárt faragó márka fenéktájékon elhelyezett ablakokkal forradalmasítja a farmerek szerelmeseinek életét.

A térdeket kis ablakokkal bekeretező farmerek után még szélsőségesebb nadrág látott napvilágot. A divatvilágot ehhez hasonló gyöngyszemekkel eddig is az orránál fogva vezető Vetements seggvillantós farmerrel állt elő. 

A Balenciaga kreatív igazgatójaként is tevékenykedő grúz Demma Gvasalia által vezetett Vetements a Levi’s-szel közös kollekció egy darabjának szánja a cipzárokkal nyitogatható farmert. Ez esetben talán indokolt a „faros” becenév is, hisz ezzel a nadrággal valóban kirakatba teheted a hátsódat, mindössze 535.000 forintot kell félretenni, és indulhat is a szellőztetés!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Kiválóan alkalmas persze a nadrág a kedvenc fehérneműink mutogatására is, vagy annak hiányában egy röpke pásztoróra akadálymentesítésére, ráadásul a lehúzott cipzárral lazábbá tett üleppel az ilyen balesetek is elkerülhetőek. A nadrágot sok zárt hátsót preferáló maradi kommentelő túlzásnak tartja, de azért a „KELL” és „AKAROM” hozzászólások is megjelentek a képek alatt.

A mindannyiunk álmát, a motoros rendőrnek beöltözés ajándékát is elhozó márka rajongói, Rihanna és Kendall Jenner könnyen lehet, hogy ki is aknázzák majd a seggvillantós farmer nyújtotta lehetőségeket. Kétség sem férhet hozzá, hogy így tenne ez a mának élő, hedonista papagáj is!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Na, ha idáig eljutottál, most már mondd el a véleményed: kéne egy ilyen segges gatya, vagy baromi kínosnak találod? Menő vagy ciki a Vetements újabb húzása?

236 szavazat 105 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta