OFFLINE

Öltözz 11 millióból átlagos fesztiválozónak!

2017. április 15., szombat 12:40 |

A Coachellával nyit a szezon és jön a rongyrázás. Jó hír, hogy már félmillióért lehet szakadt farmert és hátizsákot kapni.

A kaliforniai Coachellával hivatalosan is kezdetét veszi a fesztiválszezon, aminek remélhetőleg a seggcsillám lesz az új slágere. De ne szaladjunk ennyire előre, inkább nézzük meg, hogy körülbelül mennyit költenek a bulira azok a hírességek és Instabloggerek, akik nem a H&M-ből vagy a turkálókból szerzik be a fesztiválok kötelező darabjainak tartott hippi blúzt, szakadt farmert, napszemüveget vagy bikinit, hanem luxusmárkáknál szórnak el egy vagyont nagyjából ugyanazokra a játszósruhákra!

A Fashionista.com képzeletben összeállította a milliomosnők és celebgyerekek Coachella bőröndjét és kiszámolta, hogy körülbelül 40.750 dollárnyi (kb.11,9 millió forint) holmi kerülhet bele. És ebben még nincsen benne a szállodai szobák ára, ami a hivatalos oldal szerint 3109-6505 dollárba (kb.912 ezer – 1,9 millió forint) kerül két személynek két éjszakára. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mire tapsolhatnak el a celebek több mint 10 milliót és szerezzetek be valami hasonlót a fast-fashion boltokban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta