OFFLINE

Kim Kardashian újra felvette az esküvői ruháját

2017. április 6., csütörtök 13:18

Gyakorlatilag ugyanabban a Givenchy estélyiben parádézott egy díjátadón, mint a 2014-es lagziján.

A szemfüles Popsugar szerkesztősége szúrta ki a 3. alkalommal megrendezett Daily Front Row divatgála vörös szőnyegén Kim Kardashian drámai hatást keltő fehér ruháját, ami gyakorlatilag ugyanúgy nézett ki, mint a 2014-ben híressé vált esküvői ruhája, amit a fent említett couture ruhához hasonlóan a Givenchy kreatívigazgatója, a celebklán közeli jó barátja, Riccardo Tisci tervezett jó pénzért.

Tehát nemcsak Keira Knightley gondolja úgy, hogy menő háromszor elsütni ugyanazt a menyasszonyi ruhát, hanem Kim Kardashian is, aki ezúttal is betartott az általa vagy öltöztetőnője szerint felállított 5 bombabiztos öltözködési szabályból legalább hármat. Bár amikor kimondta a boldogító igent Kanye Westnek, azért eggyel visszafogottabb formában viselte a francia divatház 2011-es Haute Couture kollekciójának egyik legnépszerűbb darabját.

Mr. & Mrs. Kanye West

Una publicación compartida de Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

A kétgyermekes Westné jól láthatóan nagy rajongója az átlátszó anyagból készült pucérruháknak, a 2015-ös Met gálára is rendelt egy hasonló, kacérabb fazont Roberto Cavallitól. És ha lehet hinni a pletykáknak, miszerint a “kebelbarát” Riccardo Tisci a Givenchytól a Versace házhoz igazol, várhatóan Kim Kardashianen is feltűnik majd egy-két pőrébb Versace cucc a közeljövőben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta