OFFLINE

Oscar ékszerek, avagy így fest 10 millió dollár Jennifer Anistonon

2017. február 28., kedd 15:59

Nemcsak a legjobb filmek és estélyik, valamint a rosszul megválasztott ruhák miatt volt izgalmas az idei Oscar-gála, hanem a színésznőkön látható méregdrága ékszerek miatt is. A galériára kattintva mutatjuk, hogy melyik luxusmárka több millió dollárt érő gyémánt nyakláncát, fülbevalóját vagy tiaráját viselte például a Jennifer Aniston, Charlize Theron vagy Salma Hayek, akik két lábon járó reklámfelületként sétáltak végig a vörös szőnyegen.

Ha pedig hozzánk hasonlóan nagy rajongója a csodaszép ékszereknek, ide kattintva gyönyörködhet a királyi család tiaráiban, itt pedig II. Erzsébet legszebb nyakláncait csodálhatja meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta