OFFLINE

Heti kedvenc: a rózsaszín melegítőfelső

2017. február 8., szerda 16:50

Tavaly betárazott rózsaszín ruhákból és kiegészítőkből? Jól tette, mert idén is divat lesz ez a  szín. Ha mégsem volt ilyen előrelátó, akkor van egy ajánlatunk, ami jól variálható, és a trend elülte után is nyugodtan felveheti.

Leginkább természetesen a lezserebb összeállításokhoz illik, és ha szükség van egy pici eleganciára, akkor a melegítőfelső alá vegyen egy inget, a sportcipő helyett pedig egy bluchert, ebből most elég jó választék van. 

A rózsaszín és a pink nem megy együtt? Valaha lehet, hogy így volt, de ezen a szabályon már régen túlléptünk. Szóval a pink pulóverét nyugodtan felveheti mondjuk egy piros rakott szoknyához. És ha a kényelem az első, akkor egy szép fémes lapos talpú cipő is megteszi, nem kell a magassarkú vagy a bokacsizma. 

Vagy maradhat a szinte minden körülmények között viselhető fekete ceruzaszoknyánál, és ha mégis valami extrára vágyik, akkor az üzletekben most biztosan talál valamilyen szimpatikus műszőrmekabátot

A rózsaszín és a fekete nagyon jó páros, de ha egy kicsit mozgalmasabb szettre vágyik, akkor vegyen fel egy mintás szoknyát vagy nadrágot az egyszínű melegítőfelsőhöz, a lezser elegancia jegyében pedig blézert vagy a szövetkabátot cserélje le egy bőrdzsekire.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta