OFFLINE

SAG: íme a 15 legjobban öltözött színésznő

2017. január 30., hétfő 19:04

A People Choice Awardsot és a Golden Globe-díjátadót követően vasárnap este tartották Los Angelesben a 23. Screen Actors Guild Awards-ot, ami az amerikai színészszakszervezet bálja és ahol a legjobb filmes, illetve tévés színészeket díjazzák.

Az Oscar egyik előszobájának tartott esemény nagyjából forgatókönyv szerint alakult, díjazták többek között a Kaliforniai álom című legújabb Emma Stone-Ryan Gosling kasszasikert, a Stranger Things és az Orange is the New Black sorozatokat, a Trónok Harca kaszkadőrcsapatát, valamint a Számolás joga című film szereplőgárdáját.

De ne kanyarodjunk el ennyire a vörös szőnyegen felvonultatott ruhakölteményektől, mivel erre az eseményre is rendesen kirittyentették magukat a hírességek. Nicole Kidman mintha Julianne Moore tavalyi zöld, flitteres ruháját irigyelte volna meg, pedig az már akkor sem tűnt a legbombább választásnak. 

A flitteres csodák mellett jól mentek a kezeslábasok, a tüllök, illetve az áttetsző luxusruhák, a tavalyival összehasonlítva pedig kevésbé volt ízlésficamosnak mondható az idei felhozatal. Kate Hudson Brad Pitt nélkül, egy fekete Christian Dior csodában érkezett és hasonlóképpen tett Kirsten Dunst is, aki ezúttal nem egy 13 évvel ezelőtti miniben hívta fel magára a figyelmet. Sofia Vergara és Salma Hayek pedig mintha öltöztetőnőt váltottak volna, utóbbi például legnagyobb bánatunkra egy ideje száműzi ruhatárából a mellkidobós estélyiket. Kattintson a galériára és nézze meg a SAG legjobban öltözött színésznőit!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta