OFFLINE

Kinek áll jobban: Selena Gomez vs. Bella Hadid

2017. január 30., hétfő 15:21

Legutóbb arra szavazhatott, hogy melyik hírességnek áll jobban a mély dekoltázs és a függönyruha, ezen a héten pedig a Texasból indult gyerekszínész, Selena Gomez és a tehetős ingatlanos családból jött Bella Hadid csapnak össze egymással. Nézze meg az összeöltözéseket és szavazza meg, hogy ki a jobb!

Állatmintás ruha

A 24 éves Gomez a 2012-es torontói filmfesztiválon, a Csajok szabadon (Spring Breakers) című film bemutatóján viselte ezt a vad Dolce & Gabbana ruhát, amit Jimmy Choo szandállal kombinált. A neves Parsons School of Design iskolában taníttatott Hadid lány pedig a Sportmax kollekciójának bemutatóján jelent meg ebben az eggyel konzervatívabb, övvel átfogott, állatmintás szettben New Yorkban. Ki volt a csinosabb, Gomez vagy Hadid? Szavazzon!

selena hadid
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban az állatminta?

 • 1500
  Selena Gomeznek
 • 319
  Bella Hadidnak

Itt-ott kivágott ruha

Justin Bieber excsaja a Las Vegasi-i Billboard Music Awardson is biztosra ment, amikor emellett a kétoldalt kivágott, felsliccelt Dolce & Gabbana ruha mellett döntött. A fekete estélyit Giuseppe Zanotti piros szandáljával tette elegánsabbá a fiatal színésznő-énekesnő. Az A-listás modellé avanzsált Bella Hadid a tavalyi Grammy-díjátadó vörös szőnyegén pózolt ebben a V-nyakkivágású Alexandre Vauthier couture ruhában. Ki a jobb, az olasz luxuscuccban pózoló Gomez vagy a francia dizájnerruhát viselő Hadid?

itt ott kivagott
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a kétoldalt kivágott ruha?

 • 1358
  Selena Gomeznek
 • 373
  Bella Hadidnak

Piros estélyi ruha

Gomez kicsit koravénnek tűnt ebben a piros Reem Acra estélyiben, amit a Csajok szabadon című film premierjén viselt Los Angelesben, míg Bella Hadid szinte mindenki elől ellopta a showt ebben a köldökig felsliccelt Alexandre Vauthier aligruhában a Cannes-i filmfesztiválon, ahol sokan nem értették, hogy vajon Angelina Jolie lábvillantását akarta utánozni, vagy egyszerűen csak vörös szőnyegnek öltözött. A cipőválasztásban mindenesetre egyetértett a két celebnő, ugyanis mindketten Giuseppe Zanottit húztak a piros ruhához. Nézze meg a képet és szavazza meg, hogy ki a jobb!

piros estelyi
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a piros ruha?

 • 1075
  Selena Gomeznek
 • 637
  Bella Hadidnak

Arany pucérruha

Selena Gomez a Vanity Fair által rendezett Oscar-bulin került a figyelem középpontjába ebben a hímzett Emilio Pucci estélyiben, Bella Hadid pedig a tavalyi Cannes-i Filmfesztivált megnyitó Woody Allen film, a Café Society vörös szőnyegén pózolt Roberto Cavalli arany pucérruhájában. Mindkettejüknek remekül áll az arany, de azért szavazza meg a legjobbat!

arany pucérruha
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban az arany pucérruha?

 • 1128
  Selena Gomeznek
 • 505
  Bella Hadidnak

Piros játszósruha

Az énekesnőt a Los Angelesi-i repülőtéren kapták lencsevégre a kényelmes együttesben, amit a biztonság kedvéért egy fekete Louis Vuitton táskával és csinos fehér szandállal dobott fel. A modell is Los Angelesben próbált rá a trendre és meglepő módon ő is Louis Vuitton táskával kombinálta piros tréningnadrágot és a hozzá passzoló kabátot. Mit gondol, ki a jobb, a szandálos Gomez vagy a Nike cipős Hadid?

piros játszosruha
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a piros játszósruha?

 • 470
  Selena Gomeznek
 • 1092
  Bella Hadidnak

Fehér vállnélküli ruha

Selena Gomez fekete körömcipővel viselte ezt a testhez álló Victoria Beckham ruhát a Jingle Ballson. Egy ilyen kis fehér ruháért egyébként 3450 dollárt, körülbelül egymillió forintot kérnek a butikokban. A 20 éves modell a 69. Tony Awardson parádézott ebben a monokróm, földig érő Prabal Gurung estélyiben New Yorkban. Nézze meg jól, hogy kinek állt jobban a vállnélküli luxusruha és szavazzon!

feher vállnélküli
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fehér vállnélküli ruha?

 • 837
  Selena Gomeznek
 • 781
  Bella Hadidnak

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta