OFFLINE

Ez lehet az év legtöbbet koppintott kollekciója

2017. január 20., péntek 15:06

Igaznak bizonyultak pletykák, miszerint a Louis Vuitton egy kollekció erejéig összeállt a gerillamarketingben erős deszkás márkával, a Supreme-mel: a legendás francia divatház csütörtökön mutatta be Párizsban 2017-2018-as őszi-téli férfi kollekcióját és a különleges együttműködés darabjait, ennek megfelelően már most tele az Instagram a furcsa, piros és farmerkék cuccokkal.

"Jelenleg nem lehet a Supreme említése nélkül beszélgetést folytatni a New York-i férfidivatról, mert globálisan is rendkívüli jelenség” – mondta a Wwd.com-nak a Louis Vuitton férfivonalának kreatívvezetője, Kim Jones, akinek kapcsolata nem újkeletű a deszkás márkával, mivel főiskolás korában dolgozott az egyik londoni boltjukban, majd 2000-ben be is perelte a márkát, mivel az a legendás Louis Vuitton monogramra emlékeztető mintát nyomta gördeszkáikra. Tizenhét évvel később, mire a Supreme is egy befolyásos márka lett, úgy tűnik, hogy végleg elásták a csatabárdot.

A táskákat, telefontokot, farmert, inget, dzsekit és sálat tartalmazó kollekción mindkét márka ikonikus logója megtalálható. A vásárlással viszont július 17-ig sajnos várni kell. Jones szerint az utcai divatba könnyen beilleszthető darabokra a Louis Vuitton üzletekben és várhatóan néhány pop-up butikban lehet majd lecsapni.

A luxusmárkától egyébként nem áll annyira távol a művészekkel való együttműködés, mivel az elmúlt években dolgoztak már együtt Stephen Sprouse-al, Scott Capmbellel, Takashi Murakamival és Yayoi Kusamával is összedobtak egy epilepsziásoknak nem ajánlott kollekciót. A francia-japán kollaborációnak akkor megkérték az árát, egy pöttyös kulcstartó 53 ezer forintba, egy pénztárca 93.500 forintba, míg egy táska kb. félmillióba fájt a tehetős rajongóknak, tehát valószínűleg a Louis Vuitton x Supreme cuccok sem kerülnek majd ennél kevesebbe a nyáron.

A terepminta szinte egyik márka kollekciójából sem maradt ki a divathéten, természetesen helyet kapott a Louis Vuitton x Supreme kollekcióban is. Várhatóan talán a sálak és logós minitáskák lesznek a következő szezon nagy slágerei - és várhatóan rengeteg hamisítvány is elkezd majd keringeni a kínai webshopokban, mint mindig, ha egy kollekció nagy port kavar. Alább egy backstage-fotót láthat, de ha ennél is többre kíváncsi, nézze meg a képeket fenti galériánkban!

Backstage @louisvuitton AW17... #LouisVuittonXSupreme

Una foto publicada por Terence Sambo * (@terencesambo) el

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta