OFFLINE

People's Choice Awards: nézze meg a legszebb ruhákat!

2017. január 19., csütörtök 16:43

A People's Choice Awardssal folytatódik a díjátadó szezon: a 43.alkalommal megrendezett gálát szerdán este tartották a Los Angelesi-i Microsoft Theaterben, ahová természetesen ezúttal is elmentek mulatni az A-listás hírességek.

Nagy meglepetésünkre nem volt akkora felhajtás, mint a Golden Globe-gálán, de azért Jennifer Lopez, Blake Lively, Sofia Vergara és a kamaszkorban lévő Yara Shahidi találtak alkalomhoz illő ruhát a luxusmárkáknál.

A legtöbb híresség a jól bevált vörösszőnyeges dress code-ot követte és klasszikus kis fekete ruhában, áttetsző vagy lábvillantós estélyiben, virágmintás, csipkés, valamint arany- és ezüstcsodákban indult el otthonról. Kattintson a galériára és nézze meg az est legrosszabbul öltözött színésznőjét és azt is, hogy milyen ruhát választott az alkalomra Melissa McCarthy, Kristen Bell vagy Sarah Jessica Parker!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta