OFFLINE

Divatos elnökfeleség volt Michelle Obama

2017. január 15., vasárnap 14:47

Az USA 45. elnökének hivatalos beiktatása után Melania Trump lesz az Egyesült Államok First Ladyje, akinek nem lesz könnyű dolga, mivel minden idők egyik legszerethetőbb elnökfeleségét, Michelle Obamát váltja majd a sorban.

Obama 52 éves divatrajongó feleségéről, ruhaválasztásairól, hasonló stílusban utazó kamaszlányairól, Vogue címlapjairól, lakberendezői tehetségéről és hisztit kiváltó frizuraváltásáról mi is többször beszámoltunk az elmúlt években. A elnökfeleségről köztudott, hogy általában igyekezett egy emberközpontú és takarékos nő benyomását kelteni, ezért előszeretettel viselte többször ugyanazt a ruhát, de azért a luxusmárkák kínálatától sem tartotta távol magát és szívügyének tartotta az amerikai divatházak népszerűsítését.

Michelle Obama a két ciklus alatt sokat tett a gyerekkori elhízás visszaszorításáért és ahol csak tehette, felhívta a figyelmet oktatás fontosságára. Mindezt persze menő dizájnerruhákban tette, a galériára kattintva mutatjuk a kedvenc virágmintás darabjainkat és a legszebb estélyiruhákat!

Nekünk ez a térképes Gucci ruha volt az egyik kedvencünk Michelle Obama ruhatárából. Az olasz divatház ruháját az Ellen DeGeneres showban viselte a közvetlennek mondott First Lady.

The First Lady* Ellen* Tune in to @TheEllenShow today for some dance moves and surprise guests.

Una foto publicada por First Lady Michelle Obama (@michelleobama) el

Remekül állt rajta ez a rózsaszín-piros összeállítás is.

Ezzel az autós karaoke showval búcsúzunk az egyik legmenőbb elnökfeleségtől.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta