OFFLINE

Heti kedvenc: négy szett szilveszterre

2016. december 28., szerda 12:27

Mindjárt itt van december, illetve az év utolsó napja, és még nem tudja, mit vegyen fel? Segítünk. 

Ha van a szekrényében egy fekete nadrágkosztüm és egy flitteres felső, akkor már nyert ügye van. Ha úgy érzi, a csillogó blúz önmagában nem teszi elég szilveszterivé az összeállítást,  akkor vicces kiegészítőkkel - például a képen látható táskával - tud segíteni a helyzeten.

Buliba kezeslábast venni nem újdonság, megtalálni a megfelelő darabot viszont nem annyira könnyű. Annak reményében, hogy ez mégis sikerült, ajánljuk a következő szettet azoknak, akik szeretik a fekete színt, és partizáshoz sem szívesen viselnének mást. 

Most nagy divatja van a tüllszoknyáknak, ami szintén remek partiviselet, de ha a balerinastílust nem kedveli annyira, akkor egy fémes rakottszoknya is jó választás lehet. És vegyen fel hozzá nyugodtan egy szaténbombert, mert bármennyire feljövőben vannak a bársonydzsekik, előbbiek uralma még messze nem ért véget. 

A fémesen fényes ruhadaraboknál maradva, a flitteres felsők, szoknyák és ruhák megint elárasztották az üzleteket  - legalábbis, ami az online kínálatot illeti -, de azért ezeken túl is van élet, ahogyan az előző szoknya és az alábbi összeállításon látható ruha is mutatja. Ha szereti a laza stílust, akkor vegyen fel hozzá bakancsot, de ha kirázza a hideg a grunge-ot és punkot idéző szerekésektől, természetesen magas sarkú cipőre vagy bokacsizmára is lecserélheti. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta