OFFLINE

Menő vagy ciki a feltűnő YSL smukk?

2016. december 15., csütörtök 19:06

Anthony Vaccarello elérte azt, ami sokak álma lehet: tervezett egy Yves Saint Laurent logós fülbevalót. A hírre és az újdonsült fülbevalókra egyébként a Harpers Bazaaron bukkantunk rá, ahol az is kiderült, hogy azok a fülbevalók, amik eddig csak a kifutókon szerepeltek a modellek kiegészítőjeként, azt mi, halandó emberek is beszerezhetjük a boltokban.

A csillogó kiegészítőkből háromféle van: egy arany és fekete, egy metálosabb ezüst, és egy apró, strasszokkal kirakott darab is kapható. Ezek egyébként különböző méretben is elérhetőek lesznek, attól függ, hogy mekkorát szeretnénk hordani. De hogy mennyibe is fájna nekünk egy ilyen kiegészítő? A fülbevalók ára 445-695 dollár között mozog, ami forintba átváltva 131 és 206 ezret kóstál. Önnek mi a véleménye a fülbevalókról? Ha ön szerint jó dolog logókat aggatni magunkra, és ennyit költeni egy ékszerre, akkor nyomjon a menőre, ha pedig inkább kínos több mint 100 ezret egy ilyen fülbevalóra költeni, akkor szavazzon a cikire!

gallery-1481310017-hbz-saint-laurent-embed
757 szavazat 737 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta