OFFLINE

Heti kedvenc: piros szoknya négyszer

2016. december 7., szerda 09:28

Szezon van, szóval elárasztották az üzleteket a piros, zöld és aranyszínű ruhadarabok, valamint kiegészítők. A kínálatból nekünk most a piros szoknyára esett a választásunk, amit persze nemcsak a céges buliba vagy a családi ünnepségre vehet fel. 

Elsőként jöjjön egy egyszerű miniszoknya, amit tényleg egész évben viselhet akár pólóval vagy inggel is, de így, az ünnepek előtt azt javasoljuk, vegyen fel hozzá egy vicces/csúnya pulcsit. El sem tudja képzelni, hogy ezekből mennyit találni most a boltokban. 

Idén a fodrok (főleg a blúzokon, felsőkön) nagyon népszerűek voltak, szóval helyezze keretbe az évet egy fodros, pörgős miniszoknyával. Biztosan van, akik szerint már ez is sok, de van, aki szerint belefér azért még egy műszőrme kabát is. 

Fémes fényes rakott szoknyákból nincs hiány, és ezek is jó alapját képezhetik a karácsonyi és szilveszteri szetteknek, de a piros változat is ugyanolyan jó választás, és ha annyira fázós, bőrdzsekivel is felveheti, de mi inkább azt javasoljuk, vegyen felé még egy kabátot. 

Ahogy már írtuk, a szaténdzsekiket szépen-lassan felváltják a bársonykabátok, és a karácsonyi összeállításokhoz ezek is remekül illenek, igen, az elegánsabbakhoz és a lezseren csinosakhoz is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta