OFFLINE

Koppintsa le a divatházak őszi kínálatát!

2016. szeptember 26., hétfő 09:37

Nemcsak a divatházak készültek fel a szezonra, hanem a szemfüles fast-fashion márkák is, melyeknek köszönhetően akár pár ezer forintért is beszerezhetjük az olyan luxusmárkák által piacra dobott kabátok, ruhák és cipők hasonmásait, mint a Gucci, a Vetements vagy a Miu Miu – hívja fel a figyelmet a kihagyhatatlan lehetőségre az Smoda.com. A galériára kattintva mutatjuk, hogy mit árulnak több százezer forintért és mit talál meg közülük a Magyarországon is jelen lévő boltok kínálatában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta