OFFLINE

Teva X Ugg: a divat ellen elkövetett merénylet

2016. szeptember 20., kedd 12:33

A Teva és az Ugg gondolt egyet, és létrehozták egy közös kollekciót, melyben házasították a kényelmes Teva szandált a szintén kényelmes, cserébe ronda Ugg csizmával. Az eredmény lett a csandál (sic!).

A középkorú apák és a tinédzserek/húszévesek ízlése ritkán találkozik, és talán ebben az estben sem kellett volna. De most már mindegy, lássuk, hogy néz ki ez a szörnyszülött:

Nem tudunk elképzelni olyan időjárási körülményeket, amelyek okot adhatnának a csandál létezésére. Nem így gondolják ezt a gyártók; a leírásban az szerepel, hogy a „rafinált és kúl hibrideket nagyvárosi viseletnek szánják”. Bár úgy tűnik, még saját magukat sem sikerült maradéktalanul meggyőzniük erről, ugyanis egyik reklámszlogenjükben azt kérik a vásárlóktól (?), hogy „ne kétkedjenek”.

Véleményünk szerint amellett, hogy ocsmány, a csandál még tökéletesen használhatatlan is; a nyári forróságban lerohadna benne a lábunk, télen viszont a szabadon hagyott lábujjaink fagynának le. A kollekciót valószínűleg az átmeneti évszakokra szánták, de minek – tesszük fel az adekvát kérdést.

És ha valaki mégis kedvet kapott, íme; a Teva X Ugg kollekció kétféle modellt kínál, a színválaszték valamivel szélesebb. A „Szandál” (175 dollár, azaz kb. 48 ezer forint) a Teva szandálok sziluettjét követi a szokásos tépőzárakkal és vastag gumitalppal, az Ugg pedig báránybőr paneleket tett hozzá a modellhez - írja a Fast Co.Design. A „Hibrid” (225 dollár, azaz kb. 62 ezer forint) modell az igazi csandál; a báránybőr finoman közrefogja a szerencsétlen felhasználó bokáját, viszont a lábujjak itt is szabadon vannak.

A kollekció a „ronda a divat” tipikus megtestesülése, csakhogy a legtöbb ebbe a trendbe illő darabra - lásd zsebes gatyák és gyógypapucsok - legalább rá lehet fogni, hogy a kényelmes és praktikus. És most, hogy újra menő a JNCO farmer is, csak remélni tudjuk, hogy rövidesen más kulturális behatások alakítják majd a divatot.

Teva x UGG... it happened (like really). Shop the collection via the link in our bio! #TevaxUGG.

UGG* (@ugg) által közzétett fénykép,

541 szavazat 363 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta